tävling!

Sitter här bland alla mina grejer i påsar på golvet! har ju flyttat å höllt på senaste veckorna, därför det varit ovanlgit tyst här! Men nu är mamas och pappas lägenhet klar, väntar nu bara på att ja kan få börja flytta in i min så ja får det överstökat... Inge kul att leva i påsar kan ja säga! Har ju inte plocka upp nåt eftersom ja snart flyttar igen.

Väldigt illa i alla fall, hittar ingenting! Och har varken  kläder eller smink typ... Måste köpa nytt av allt! Synd bara att all cash går åt till möbler å grejer nu... MEN! Så va ja inne på sylwias blogg och såg en sminktävling! Wiie:D Den måste man ju bara va med i! Skulle va SÅ kul med lite nytt:)

Länken till tävlingen är http://makeupbysylle.blogg.se/2011/september/contest-big-time.html#comment
Gå in och tävla du med! Skitkul ju:)

första natten i lägenheten

Idag är första natten i lägenheten. Inte min lägenhet, utan mammas å pappas! Ska ju bo här tills ja får min om nåra veckor. Känns konstigt. Jättefin å mysig lägenhet och trivs redan skitbra, men kan inte komma ifrån att jag saknar huset...

va där en sväng själv tidigare idag för att hämta lite grejer, smink å hårgrejer å så. Kändes väldigt knepigt att gå in i mitt barndomshem, som jag bott i hela livet (förutom 1,5 år då ja bodde med dennis) och så är de nästan tomt! Inga möbler eller nånting kvar... Fick en klump i halsen. Så himla trist!

Visserligen lär ja va där ett antal gånger till, men ändå! Ska ju städas å grejas... plus att alla grejer faktiskt inte är ute än! Mitt rum till exempel, haha, är en del kvar. Säng,byrå å annat småplock! Men det ska stå där ett tag till:) Får liksom inte plats här... Ser redan ut som en bombnedslag i gästrummet som för tillfället är mitt rum! Är ju ingen vidare idé å packa upp mina grejer när de ska ner om ett tag igen! Så de står i påsar... Lär ju planera dagen innan vad man ska ha på sig dan efter! hahaha fyfan... Tur de inte är så länge ja behöver ha de såhär i alla fall:)

I alla fall. Jag trivs i lägenheten och allt är jättebra, men jag kommer sakna huset. Jag är uppvöxen där, den enda i min familj som bara bott där faktiskt! Och i stan då... Men då vare en annan sak, för då kunde man alltid komma hem till mamma och pappa när man ville, i huset liksom, men inte nu längre... Huset är inte längre vårat! Sorgligt men sant! Hoppas jag trivs i min lägenhet sen också och att allt blir bra när de väl är klart! Det tror ja de kommer bli. Hoppas på det!:)

God natt.

// Marie.




RSS 2.0