vad har hänt?

Jisses vad här va tomt! Har väl helt enkelt inte fått för mig något att skriva. Men kan väl sammanfatta senaste tiden punktvis då! Vad som hänt å så, sen sist.

*Har haft dansuppvisning!

* Har varit i Storfors hos syster å gratulerat henne.

* Haft två teoretiska prov i skolan! Samma vecka till å med. Förra veckan. Naturkunskap och färg-och stilanalys! Gick bra på båda.

* Bror min har fyllt år. Dock kunde jag inte följa med ner till Göteborg i fredas, eftersom jag skulle till Stockholm..

* Så passande nog efter det; varit i Stockholm. 30års-fest. Ingen höjdare direkt! Kände inte en jävel (typ) och det var kallt som attan! Men ändå ganska trevligt. Kul att komma iväg ialla fall!

* Permanentade min bror idag! Gick görbra, han blev nöjd, jag blev nöjd, lärarna blev nöjda! Så alla rätt kan man väl säga?:)


Ja, det var väl inte så mycket ändå? Tänkte att det var mer som hänt! Är väl i och för sig det också, bara att jag inte kommer ihåg... Lite dumt, men men. Ingen bryr väl sig ändå:)

Idag var i alla fall sista skoldagen denna terminen! Imorgon är det nobelfestivalen och sen ska jag inte till skolan förrän på tisdag, och då blire städning+fika!:) Och efter det blire enbart avslutningen på fredagen. Så INTE MYCKET KVAR. Underbart. Så skönt! Sommarlovet är nära=)

Nu ska jag kolla på How i met your mother! Himlans trevligt. Kanske göra lite mannagrynsgröt med? mm, tror det!:)

// Marie.

resursdag

Resursdag är ju ganska najs. Då kan man vara hemma. hih. Det lönar sig att göra de man ska i skolan ju;)
Vet inte riktigt va ja ska hette på. kanske ut å gå? men de blåser så jävligt.. hmm, får se! tänkte ialla fall göra en cool sminkning sen!:D vet inte hur den kommer se ut, men man får väl improvisera;) hihi! kulit.
Fick massa komplimanger i måndags när jag sminkade en klasskamrat. Andra klasskamrater tyckte det va skitsnyggt och att ja va så duktig så;P kul att höra:) Dock vet ja aldrig va ja ska svara när jag får komplimanger, så jag skrattar oftast bort det;P haha. n00bigt.

Ikväll äre sista träningen denna termin, uppvisning te helgen! ska väl bli kul, dock inte så rolit å sitta där helt själv när man inte känner nån. men de blir nog bra:)

Nä, nu blire te å borsta tänderna och börja med maken! tjingeling!

// Marie.

modell och tävling

Jag vet inte vad som hänt men här är det allt jävligt dött va? Hmm.. Kom ialla fall precis hem nu! Har haft mamma som modell idag i skolan, folieslingor:) Passade även på att klippa henne! Vart ny frisyr å allt, hehe. Sen mötte hon upp syrran på stan å luncha å så å när ja slutat åkte ja ner å mötte upp dom. Så fått skjuts hem å allt! Inga fel de inte=) Nu sitter ja här å tänkte kolla söndagens+måndagens big brother, men det är något fel på tv:n... inte kul, vet inte riktigt vad jag ska göra! "kontr. signalkabel."  står det.. vad menas?


Såg att Linda ( småtadsprinsessan, länk till höger!) hade lagt upp en kul tävling i sin blogg:) Man tävlar om valfri palett och det man ska göra är att berätta vem man är, som läser hennes blogg=) Så det har jag precis gjort! Dock så kom jag på nu när jag skriver detta, att jag glömde skriva VILKEN palett ja ville ha! hahaha, så dumt det kan bli:) Fick kika in och lägga en till kommentar och hoppas det blir bra ändå^^ haha:) Vore kul om jag vann denna, behöver verkligen muntras upp just nu känner jag! Hoppas hoppas:)

// Marie.

bb!

Gud så kul, alla i bb är nominerade!! PERFEKT. Nu kan ju någon av de tråkiga åka:) Dock ska en av madde,sara,martin eller peter få immunitet... Som det ser ut nu så grinar sara till sig immuniteten. suck-.-'. Den enda som INTE ska få immunitet är ju sara! hon ska ut på söndag. Så är det bara! Hoppas hoppas:)

Snart ska ja iväg å träna med, snark. Orkar inte. trött som bare den! Men men.
Ikväll äre melodifestivalkval också, hoppas de går bra för saade:)

Nej, jag har inget å skriva. hejs

// Marie.

komplimanger om mitt smink!

Va störande det är när man läser bloggar å så så ser man att någon tipsar om en produkt eller piller eller vad det nu kan vara, som är till för att stärka håret m.m., att "ja märkte skillnad redan efter 10 dagar! mitt hår blev sååå mycket starkare och glansigare!".  S T Ö R A N D E. Man KAN INTE märka skillnad efter så kort tid, eftersom håret du redan har omöjligt kan påverkas av det piller du började äta för en vecka sen. Det är det som växer ut EFTER du börjat med pillren som påverkas. Sådeså. Ge fan i å försöka lura andra om detta;)


I alla fall så har ja jobbat idag, 5 timmar. Är så jävla trött nu och vill bara sova...
Igår när ja jobba fick ja höra;
" gud vilka fina ögonskuggor du har! jättefint! men du har väl inte gjort det själv va?"
Jo det har jag:) svarade jag.
" har du?:O gud va duktig du är! Skitsnyggt, verkligen!"

Haha, så söt:) Kul när man får höra sånt^^ och idag var det 2 st som kommenterade dagens sminkning att det var så fint! Jättekul:D Kanske ska börja anstränga mig mer med sminket när ja jobbar ändå;) brukar ju annars bara va lätt sminkad när ja jobbar, men kanske ska slå på stort i fortsättningen med;) alltid kul med komplimanger ju :) hehe!

Nä, nu ska ja nog sova. Eller kolla heja björn. Eller BB live. får se! Ha de;)

// Marie.

helg och jobb!

God möra. Lördag idag. Inget å göra. Jobba ikväll. Najs. Höhö.

Hade såå gärna velat färga håret igår, men blev icke så.. får bli på freda! Om mirre vill hjälpa mig;) Denna gången kanske de kan bli som ja vill då? Med utväxt bort + nyansering på LÄNGDERNA. Det var min önskan sist gång, men den uppfylldes inte. Blev ju som ja skrev då jättedåligt, men nu hoppas ja de blir bra! Vet exakt vilken nyansering å så också så atte:) Blir nog tjusigt.

Som sagt, jobb idag. 18-00.30. Skulle egentligen jobbat nu. 10-15.30, men Malin fråga om vi kunde byta tid, så ja gick med på det! Kan va gött å jobba kväll, inte så mö folk då:) Eller så blir det jävligt mycket folk, eftersom de är lördag.. Vi får väl se! De två sista timmarna är vi bara 2 som jobbar, så hoppas det blir lugnt! Inte kul å springa som satan för å hinna med både kassa och dt!:) Men idag är ja faktiskt sugen på jobb, så de känns bra=)

Nu ska ja käka frukost i alla fall, så vi höres!;)

// Marie.

helgen

Trött ja blir.. Har hänt något med firefox så man kan inte skriva symboler eller å ä och ö.... SKITSTÖRANDE. Så någon som vet vad jag råkat trycka på? väldigt tacksam för svar! Sitter just nu å skriver från internet explorer i stället.. snark!

Började i alla fall 12.20 idag, inga fel kan jag säga! Skönt med lite sovmöra! Hade bara teori idag där vi va uppdelade i två lag och körde färgteoritävling! Mitt lag hade vunnit om de bara lyssnat på mig. De va en fråga jag kunde men som ingen annan kunde, men de lyssnar ju inte när man säger något. Som vanligt. Så är det varenda gång! Så det är lika bra å hålla käften:) Så får man te svar med " du får ju säga högre då", men HAHA. sa det ganska högt men. Skrek det till å med te läraren, men icke. Spelar ingen roll hur högt man säger, för de egoistiska jävlarna snackar bara ihop sig med varann ändå och skiter i de andra... som ALLTID. Så trött på det.. Så var det inte ens på högstadiet, haha. Lite kul ändå.

Nä nu ska ja fortsätta se BB. Hejs

// Marie.

tillbaka till skolan

Back to school! Ganska gött, men började illa. 3,5 timmes håltimme, suck. Men självklart stannade man kvar! Gjorde ju inte som typ resten av skolkande klassen som drog hem. Riktigt dålig stil tycker jag, but not my problem. Roligare åt oss andra;)

Idag fyller i alla fall Sanne år! GRATTIS till dig<3 Hoppas du haft en riktigt bra dag=) Och att paketet kom idag! Annars kommer det nog i morgon;) Hehe:) Saknar dig!

Nä, nu ska ja se big brother, så tjenixen!

// Marie.

jobb!

Good möra. Här sitter ja å har precis åte lite frukost. Ska strax dra mig! Yasar ringde igår å fråga om ja kunde jobba, vilket ja inte kunde... Självklart,dom ringer altid när ja INTE kan. Illa. Men ja sa att ja ville jobba idag! Så fick en tid, 4 timmar. Helt okej! Alltid något ju :) Såå om en halvtimme ungefär ska ja dra mig mot donken, höhö. Undrar va de blir idag? kassan? troligtvis.Kanske dt:n. Eller kanske får börja i köket idag? Hmm, vi får väl se!! Blir att bra hur som helst. Men som ja sagt innan, 4timmarspass är ovärt. De förstör ändå hela dagen. Men men ,glad ja får jobba i alla fall! Maj ser ju ut å bli en förjävlig månad med arbete... Usch, inga pengar alls typ:( Men men!

Imöra ska ja tebaka te skolan igen efter en veckas lov! Men jag ser INTE fram emot onsdag, usch. Men skönt att veta att jag troligtvis bara är där en eller två gånger till, sen drar ja mig därifrån:D SÅ JÄVLA GÖTT. Ni anar inte. Hihi.


Nä, nu ska ja borsta gaddarna å sen se lite på 24/7! Haha, kul liv. Ha en bra dag!!

// Marie.

RSS 2.0