hemkommen från sunne

Jamen det var mycket trevliga dagar i Sunne det! Periodvis var ja dock så jävla förbannad så jag trodde jag skulle smälla av! Men jag sansade mig i stället, höhö.

Torsdagen var i alla fall skitkul! Träffa jättemycket trevligt och roligt folk och dansade en hel del! Synd bara att de man dansa med va såna som dansar ofta, så man kände sig svinkass! Men de gick ju ändå;) Ja å serafia va även i karaoketältet och sjöng å hade trevligt! Nu är jag hes och konstig i halsen...

Torsdagkvällen var i alla fall jättekul, men fredagen inte lika kul. Jag hade bränt sönder min kropp under dagen så hade så otroligt ont och var inte alls så sugen på å dansa runt på golvet, så det fick bli en dans bara! Räckte de;) Kolla på swingfly och moniker var inte heller helt fel, förutom idiotjävlarna breve mig som knödde så inihelvete. '

Efter det gick vi runt å kolla lite för att en stund senare träffa en vän till mig som också var där, väldigt trevligt må jag säga. Så hängde med honom och hans vän resten av kvällen, inga fel det. Va ju det som gjorde den kvällen rolig i alla fall! Allt innan hade bara vare drygt så kul när det händer lite.

Igår drog vi oss hemåt, tråkigt faktiskt! Hade vare roligt att va kvar en dag till samtidigt som de va gött å komma hem! Va otroligt trött så låg å sov största delen av dagen när jag kom hem! Om man bortser från när jag skjutsade min bror på fest.

Om man bortser från småsaker som inte va nå vidare så har det i stora hela varit en kanonhelg! Har på köpet lärt oss lite norska också med tanke på alla norrmän vi träffat på och umgåtts med!:D Hehe.. Hejsan på er!

// Marie.

fryksdalsdansen

Imöra bär de av till Sunne och fryksdalsdansen! ska bli så jävla kul:D hoppas på fint väder också! typiskt att de va skitfint idag bara för ja jobba, men men:)

Idag va också sista jobbdagen i juli! Är  ledig fram till måndag, GÖTT. Ska verkligen njuta av ledigheten nu :)

ha de!

// Marie.

sommarplaner

På fredag blire götet, ganska najs. synd bara att man ska upp å jobba dagen efter!
Å nästa vecka blire fryksdalsdansen, också ganska najs.
Veckan efter det  = bara massa jobb.
veckan efter det = göteborg igen! wihooo, hehehe. inga fel så att säga. blir iaf LITE gjort denna sommar, och inte bara jobb! Känns ju skönt. Hoppas på något mer trevligt också, men ja, den som lever får se!

Ne, nu ska ja somna till ett svensson svensson avsnitt, hej me sig!

// Marie.

sommaren är räddad!

Kollade precis mailen och såg att jag fått min lönespes. Min första tanke var att det måste stå fel för jag kan omöjligt tjänat ihop så mycket pengar, särskilt med tanke på att jag inte jobbade särskilt mycket i juni! Så ja frågade mamma va vissa saker betydde å vips så fatta jag mer. Men inte fan trodde jag att jag också skulle få semesterersättning! Wohooo säger jag, fyfan va gött:D Hade räknat med ca 2-3000 i juli men de blev desto mer;) Inga fel inga fel! Är superglad å nu är sommaren räddad:D Hihihi. Dock är ju sommaren nästa över när pengarna kommer, men ändå, höhö.

Ville bara säga detta och dela med mig av min glädje! hejsan på er.

// Marie.


RSS 2.0