Nytt shampoo+balsam!

tjohej!
Är klockan redan 7?! Jävlar va tiden går! Kom hem för en timme sen. Dumt att komma hem såpass sent, då blire nog ingen promenad ikväll! Kände mig plötsligt otroligt trött. Snark. Blir tv ikväll :)

Hade svenska och naturkunskap idag. Naturkunskapen va väldigt kul iaf, hoppas det fortsätter så:D Svenskan va väl inte lika kul när vi fick reda på allt som ingår i b-kursen. Snaaark. Inge kul. Men vi ser iaf på en hyffsat bra film nu, " korpen flyger". HEhe:)

På fredag ska vi ta hand om ettorna med! Blir nog planering om det i morgon. Hoppas på en rolig dag, som vi fick i ettan!:) Lär bli olika stationer med allt vi lärt oss i ettan samt rundtur på skolan! Ska bli väldigt kul =) Fick också reda på att det är skolkort på fredag! DUMT. Hade velat färga utväxten innan men hinner nog inte det =/ Illa. Men men, tur att jag är såpass blond i min normalfärg så det inte syns sååå väl ändå:) Hehe.


Jag var in å köpte shampoo+balsam förut med! Tänkte köpa 1,5litersflaskorna från Matrix som jag redan har, men ville ändå testa på något nytt. Ville inte ha små flaskor eftersom de går åt så fort, men ville ändå inte ha jättestora litersflaskor med ett shampoo+balsam jag inte testat innan, ifall de skulle vara dåliga på något sätt! ( Haha, vilka krav va? ).

Men jag hittade iaf shampoo+balsam 750 ml vardera för 399 spänn! Här i Säffle hade jag annars kunnat köpa 1,5literspumparna från Matrix för 399 kr, men de finns inte för tillfället. Så det är ju lite skillnad i pris, dubbelt så mycket från Matrix för samma pris som det jag köpte! Men men, ville testa något nytt så :)
Hoppas detta är bra bara! Har hört mycket gott om dessa i alla fall så förhoppningsvis passar de även mig=)

Vi har ju även bytt ena märket i salongen på skolan med. Det kanske jag har nämnt? Lanza är det i alla fall som pryder ena produktväggen nu! Jag har använt enbart 2 produkter från Lanza, men de var väääldigt bra, så tänkte att om någon månad ska jag passa på och köpa shampoo+balsam där ifrån också! Man kan ju aldrig ha för mycket produkter, eller hur?;) Hehe. Sen så får vi ju 15 % rabatt med, så det blir billigare än på salong! Höhö.

Ja, det finns mycket jag vill ha. Hoppas jag har det mesta snart, heheh =)7

PUSS.

// Marie.





shoppinghelg i götet!

nämen tjeeenare!

Nu har det vare tyst i bloggen under helgen, haha! Det beror på att jag varit i göteborg och kom hem för några timmar sen=) . Åkte dit igår morse och shoppade hela dagen, sov på hotell och shoppade idag med! Mycket trevligt :) Fick faktiskt med mig en hel del ändå!

2 långärmade skjortor, 2 långärmade tröjor, 1 kofta , 1 bh, 1 par trosor, 1 läppglans, 1 ögonbrynspensel + ögonbrynsskugga, dagcreme, nattcreme, 1 nagellack, spatlar, en liten parfym och ja, jag tror det var bra så. Är lite besviken över att jag inte hittade någon mer kofta eller skorna jag vill ha.. .Och byxer köper jag om några månader! Men är ändå rätt nöjd med shoppingen:)

Vi var även ute och åt på restaurangen Bamboo igår kväll. Det är en mongolisk restaurang där man serveras 4-rätters! Själva huvudrätten går ut på att man plockar ihop allt man vill ha ; grönsaker, nudlar, kött, ris, sås m.m. och så lämnar man fram talriken till en kock som lagar till maten medans man ser på ! Känns rätt lyxigt faktiskt=) Gott är det med, blev bara så jääävla mätt! Inte kul.

När vi kom tillbaka till hotellrummet blev det mys och kollade på Bröllopsfotografen såklart!:) hehe. Och för er som inte vet så vill jag bara säga att jag pratar så som dom gör i filmen ;) haha! Usch, så fult. Men men!

Nu ska ja snart gå och göra mig iordning för kvällen och så =) Vi hörs i möra!

Ni får en bild på mig från igår kväll efter restaurangen med, haha!

PUSS.

// Marie.


så jävla besviken.

Jag är så besviken. Usch! Kanska ska berätta varför, hehe.

Som ni vet så läser ju jag till frisör och går andra året. Min syster gick också frisör men tog studenten 2006.
När hon gick och innan det och även några år efter de så var det så att efter gymnasiet var man tvungen att jobba på en salong 3000 timmar för att få avlägga gesällbrev. Det betyder ju också att man tjänar betyyydligt mindre pengar eftersom man inte är "färdigutbildad" så att säga.

För några år sen var det någon som kom på genidraget att man kan göra gesällprovet INNAN man tar studenten, alltså i maj månad det året man tar studenten. Skiiitbra tycker jag, eftersom man då kan vara en färdigutbildad frisör när man tar studenten och på så vis tjänar mer och får en bättre "titel". Dock är det inte alls många som klarar det på första försöket när man går i 3an, men ändå! Det är ändå en otroligt bra chans och är man tillräckligt bra så klarar man kanske det.

Idag fick vi i alla fall reda på att det INTE är så längre. Idioterna har nu gjort om så att nu måste man gå 3000 timmar som lärling på en salong igen och tjänar pissdåligt. Läraren tyckte att det är jäääättebra, men inte nån av eleverna som jag pratade med! Alla som pratade om det tyckte att det var dåligt eftersom de ville göra det innan studenten. Men icke!

Är väldigt besviken just nu. Mycket som förstördes för en del, inte för mig dock, men jag vill inte vänta 2 år till efter studenten... SUCK.
Men men!

Nu drar jag fan till ica bara för det. Hejs!

// Marie.

hårelexir orofluido!


Har ni testat denna produkt? Det är ett hårelexir som heter Orofluido och är till för att göra håret mjukt och glansigt.
Första gången jag använde denna var när den preciiis hade kommit ut. Vi fick in den i skolan och så hade vi egen styling en eftermiddag. Min klasskamrat shamponerade mig, torkade håret och plattade det. Hon tog i några droppar när håret var fuktigt och tog slutligen ytterligare några droppar när jag var helt färdigstylad och jag blev helt stum. Har aldrig nåågonsin haft mjukare hår! Jag har mjukt hår vanligtvis också, trots min så blonda hårfärg, men detta var otroligt!
Veckan efter köpte jag produkten och använder den nu efter varje tvätt.

Tyvär blir jag inte lika stum längre. Har aldrig upplevt samma känsla igen sen jag köpte den, vilket jag tycker är synd. Dock beror det på att håret ju alltid blir mjukare när det är plattat, och jag älskar ju mitt självlockiga hår så jag plattar det väldigt sällan. Elexiret är ändå ett måste eftersom den luktar så otroligt gott av vanilj, samt ger en skön känsla i håret!

För er som inte testat säger jag bara, TESTA DEN! :)

// Marie.




nybakt bröd är gött!

Här får ni en bild på mina goda bullar ( bröd ) som jag bakade igår!:D Dretgött vare och satt fint till kvällsmat;)





Idag var jag ju tyvär inte ledig. Skulle ha idrott. 10.30. Men det blev ingen idrott, blev tjöt i stället. Jag var ju såklart ombytt men det hade inte behövts, haha! Så vi tjöta i 20 minuter sen sluta vi. Alltså åkte jag till skolan för å tjöta i 20 minuter å sen åkte hem! Gaaanska värt, men men :)
Nästa torsdag har vi hemträning, så jag börjar skolan 15.50 den dagen! FATTAR NI?! 15.50, och slutar 17! SÅ störigt. När alla åker hem från skolan åker jag dit;P haha. Tur att det bara är nästa vecka det är så iaf :)
Men det värsta av allt är att lektionen jag åker dit för är bild. Jag som hatar bild. Men men, det löser sig :)

Nu ska jag kolla efter recept och senare ikväll kommer jag skriva om en hårprodukt! Missa inte det :)

// Marie.

brödbak!

Marie bakar bröd, MUMMA:D Längtar tills dom är klara så man kan ta sig en nybakad brödbit med smör å ost, gu så gött!:D Hehe. Ska slänga upp bild på dom sen tänkte ja så får ni se mina baktallanger;) hehe!

För övrigt har jag precis duschat och tittar nu på 2 2/2 män, och om en timme är det fångarna på fortet! Kul att det är tillbaka tycker jag:D Och för att inte tala om time out, HERREGUD! Roligare får man fan leta efter:D HAHA! SÅ sköna.

// Marie.


rösta på min sko!

Hallå där!
jag har precis designat min sko på nelly.com. Är ute i absolut sista stund eftersom tävlingen slutar om några dagar, så vore skiiitsnäll om ni kunde gå in å rösta på den en massa så jag har samma förutsättningar som övriga deltagare i tävlingen !:) Länkar nu med en gång!

http://nelly.com/designyourshoe/?obj=kNafBXoYb2XFpbEUYcZudkYmWsbnPRrxeHTec834wO9ZpArCbHu3#shoeGallery

Tack på förhand!


Idag är jag hemma. De som inte fixat praktikplats skulle göra det idag och vi andra fick vara på salongen. De sa även att om det blir för tajt för salongen att man skulle säga igår att "jag kommer i morgon" så fick man börja nästa vecka i stället.
Jag börjar nästa vecka. Men det beror på att jag är så förkyld. Dock så kände jag när jag vaknade att det snart är över! Men jag känner att det är bättre att jag är hemma och vilar upp mig så jag blir frisk snart, i stället för att gå runt och snora och smitta både folk som arbetar där och kunder. Det är ju himla onödigt. Så jag tog ett förnuftigt beslut att stanna hemma, trots att jag egentligen ville dit. Men men! Blir nästa onsdag:)

Idag ska jag nog bara slappa. Fått lön idag så ska gå och ta ut lite pengar snart bara! Hehe. LÄngtar så till helgen när jag ska till Göteborg och spendera pengar! Mihii:D Hoppas verkligen jag hittar kläder och sånt som jag vill ha.

Nu ska jag nog kila till Ica och sen lägga mig å kolla på En ängels tålamod=) Ha det gött så skriver jag senare:D
PUSS

// Marie.

tråkigt första skoldag!

åh, första skoldagen idag. Riktigt  tråkigt! Vi satt bara i salongen och lyssnade. Suck.
Imöra är jag ledig och torsdag vet jag inte. Lärarna skulle skriva på it´s learning ifall vi ska ha idrott på torsdag eller ej, har vi inte det är jag ledig och ska inte till skolan förrän fredag. För en lektion, hihi, Göttit.

Stör mig nåt så inihelvete på att jag inte kommer in på it´s learning heller. Mitt inlogg funkar inte. Gjorde inte det förra året  heller. Måste ta ett snack med lärarna!

Nu ska jag se på en ängels tålamod, hihi! tja.

// Marie.

bild på tatueringen!

Jag lovade ju  bild på tatueringen, så här får ni!
Dock är det massa bös i vägen, men ändå, höhö:)




Och mitt ute i ingenstanns blev vi ståendes med tåget förut och fick ta taxin hem!


tja:)
// Marie.

nytatuerad!

Överrasknigen jag skule göra idag var en tatuering!:D Hehe! Har skrivit mitt namn i nacken =) Skitsnyggt! Och jag är så otroligt förvånad över hur lite det käneds att bli tatuerad. Trodde det skulle göra svinont men det gjorde inte ont alls! Självklart kändes det, men gjorde inte ont :) Är så jävla nöjd med det, trodde ju att jag skulle dö. Haha!

Resan till och från Karlstad var inte lika kul. Hela resan dit gick som planerat men när vi var i Skåre, 1 mil innan Karlstad, hände något med loket så vi blev ståendes en timme. Riktigt störande. Tur att vi åkte tidigt så vi inte hade någon tid att passa! Dock hade vi tänkt gå runt och leta praktikplats åt Emmy, men det gick bra ändå:)

På väg hem hann vi inte komma till Kil ens, ( 2 mil från karlstad ) innan tåget stannade. Då hade någon ledning kraschat längre fram så vi blev ståendes där i en timme också. STÖRANDE. Det hela slutade i alla fall med att vi fick åka taxi hem. Ganska soft ändå, hehe. Dock tjötigt att bara sitta! Men det gick bra. Tur att jag hade sällskap i alla fall och inte var helt själv=) Hehe.

Nu ska jag titta på 2 1/2 män och lite senare kommer en bild upp på tatueringen! :D

Hadet!

// Marie.

Lite ur form.

Tjaa.
Nu har jag komme hem från jobbet. GÖTT. 3 vecker sen sist så man var ju lite ur form, men det gick bra ändå=) Såklart en hel del jobbiga kunder, men även roligt folk :D hehe. Dagen var i alla fall bra men nu är jag jävligt hunrig!

Man känner inte på jobbet att man är hungrig men när man kommer hem så börjar magen kurra, haha:) Tror vi lagar lite mat nu =)

Och åter igen. En skönhetsblogg utan skönhetsinlägg. HAHA! Nästan pinsamt. Men jag lovar, från och med i morgon gäller det! Imöra ska jag ju iväg så lär väl komma upp en sminkning och på tisdag  börjar skolan så då blire väl kanske lite granna också=) Men ha tålamod, ni får stå ut med tråkigt tjöt av mig nu bara:P Hehe.

Känns i alla fall skönt att ha tagit kvällen nu! Skriver mera ikväll, för nu ska ja hjälpa till med maten=)

PUSSEN.

// Marie.

jobb idag och överraskning i morgon!

Åh, vilken kass uppdatering! Men det har sina orsaker. Kan ju förklara lite här.

I fredas kväll var jag ensam hemma och kollade på En ängels tålamod, hela kvällen. HAHA! Så bra. Åt även grillchips och drack vinet jag fick av min kära broder, ur vinglasen jag också fick av honom. Kan ju säga att jag inte mådde så bra senare på kvällen, men nog om det.

Igår kom syster yster och hennes sambo hit för att fira mig i efterskott. Samt min broder och hans tjej. Han var här när jag fyllde år, men inte hon, och dom ville äta här så=)
Bjöd på middag, som alla uppskattade! TUR DET. Haha.
Hade även bakat tårta och grejjer=) Smaskigt.

Fick iaf en skål av syster yster och boken 1001 coctails av Åsa! Haha, kul tycker jag.

Det var iaf en mycket trevlig dag och det är mysit när syskonen är här:)

Idag blire iaf jobb. Suck. 3 vecker sen senast så man har ju kommit ur form lite. Men man får tänka pengar, då går det. Dock jobbar jag ganska länge idag, 12-18. Jag som är van 4 timmar, haha! Men hoppas det går snabbt iaf.

SKa bli såååå skönt när denna arbetsdag är över och ikväll ska jag skriva till Emmy igen och fråga om hon ska med i morgon=) HEhe, tänker inte säga vad jag ska göra, de får ni se :) SKa bli spännande iaf!

Ne, nu ska ja snart ner i tvättstugan å grejja... Å böbbis ligger å sover han, fjantis. HAha.
Ha de!

// Marie.

vann presentkort på bik bok för 1000 kr!

För en stund sen gick jag mot ytterdörren för att hämta posten. Såg ett brev där och tänkte att det kanske är till mig, eftersom jag fyllt år och så. När jag kollade såg jag att det var till mig, och från bikbok. Blev väldigt förvånad och tänkte " men oj, vann jag tävlingen på veckorevyn häromdan? Men, priset var väl inte presentkort? hmm.. Eller är det medlemskort eller något jag fick efter att jag handlade där i Gävle? Men de fick ju inte min adress. Hmmm."
Jag öppnade iaf brevet och i där såg jag ett presentkort på 1000 kr! Trodde inte mina ögon faktiskt. Tyckte det stod 100 först, men så stod det bokstaverat " ett tusen kronor". HAha! Undrade såklart varför men kom till slut på.

Det låg ett litet kort där i som det stod " Grattis önskar Bik Bok och veckorevyn! :) " Då kom jag plötsligt på att jag var inne på veckorevyns hemsida för ett tag sen och var med i en tävling om å vinna presentkort på veckorevyn. Har för mig att det var förstapriset som var värt ett presentkort på 1000 kr och för att vinna skulle man skriva en motivering till varför just Du ska vinna.

Jag som aaaaldrig brukar vinna sånt här och som dessutom väldigt sällan handlar på Bik Bok tänkte att jag kunde vara med för en kul grej bara, så jag kom på en anledning, ganska kass vad jag minns, men tydligen gick den hem!!:) Är så himla glad! Jag ska ju till Göteborg nästa helg och höstshoppa så detta satt ju verkligen KANON:D

Ska försöka kolla runt på veckorevyn och se om det var förstapriset jag fick och om det är någon mer som också fick det, eller om jag var ensam vinnare, hehehe:) Kan vara kul å veta=)

Jag är iaf hur jävla glad som helst nu :D Hehe!  TACK SÅ MYCKET VECKOREVYN FÖR ATT NI UTSÅG MIG TILL VINNARE:D Puss på er:)

// Marie.



Inga skönhetsinlägg i en skönhetsblogg?

Jag undrar när jag kommer bli frisk. Det är inte kul att sitta å snora hela tiden! Usch, och på tisdag börjar skolan... Vill inte vara sjuk då! Och verkligen inte på måndag heller:( Måste friskna till!

Och på tal om skönhet och så, att detta är en skönhetsblogg, så kan jag inte påstå att det varit så mycket sådant hittills. Det beror mestadels på att jag inte har några nya produkter att visa upp än, jag slappar mest denna veckan, och att jag inte sminkar mig när jag bara är hemma. Eller rättare sagt, jag gör det ibland, men nu när jag är sjuk känner jag inte så stor lust till det. Men jag ska bättra mig! När skolan drar igång lär det komma upp mer sminkningar och lite smått och gott=) Så ha tålamod!

Nu tänkte jag kika runt lite på bloggar och så och efter det läsa lite i körkortsboken. Sen blire nog en snabbis te bilskolan och göra lite repetition! HEhe, tja!

// Marie.

blå make up och dagens "vill ha" - penslar!

Åh, jag vill verkligen ha nya penslar. Såna riktigt bra penlar. Framförallt skuggpenslar, en stoor och några normalstora så jag kan slänga mina syntetskuggpenslar åt helvete! Vill ha riktiga:) De jag har funkar i och för sig, men jag vill ändå ha de man " bör använda" så att säga. Får kika på detta nästa helg när jag ska till Götet!

SKulle även behöva ny puder- och rougeborste. Rougeborsten börjar i alla fall sjunga på sista refrängen., hehe.
Concealer- och eyelinerpensel  och liten skuggpensel har jag iaf och de är bra :) Det behövs inte nya ialla fall, känns skönt i plånkan:D haha!

Det finns även en heeel del nytt smink jag vill åt. Har nu 2 av 4 st 88-paletten med ögonskuggor, men vill ha de restrerande två också! Samt en hel del andra ögonskuggor, pennor, läppstift,läppglans mm. mm.... Inte lätt! Finns så mycket jag vill ha men det går ju inte att få allt tyvär:) Men det är ändå kul att ha drömmen kvar så jag kan köpa lite allt eftersom:D

IALLAFALL. Jag slänger in en liten bild på mig i en blå skuggning jag gjorde för några veckor sen:D Tyvär är ju inte min kamera av bästa sorten så färgerna fångas inte upp så bra! Och jag har inte fixat photoshop på denna datorn än heller... HERREGUD. Men men! Kan ju säga att färgerna va bra mycket starkare och coolare i verkligheten:D hehe!

Tjing



// Marie.

Ung tandläkare och i döläge.

Jag tror jag somnar. Vilken sekund som helst. Det är ju inte bra! Måste läsa körkortsboken.. Och så har jag fuktigt hår, vill inte ligga ner med det. Usch, vilka problem man har! Haha.

Anledningen till att jag känner mig helt död är nog för att jag gick upp halv 8 imorse. Hade tid hos tandläkaren 8.10 så.. Han undersökte tänderna, sa att allt såg jättefint ut men " försök använda tandtråd iaf 2-3 gånger i veckan", som vanligt, haha!
Det tog 10 minuter, sen vare klart! Ganska väärt. Eller inte, hahah.
Första gången i mitt liv jag var med om en ung, manlig tandläkare! Lite cool faktiskt.

Efter det gick jag till Ica å köpte en tidning å gick hem å la mig och läste, i nästan 3 timmar! Förstår inte hur jag höll mig vaken, haha.
Har grejjat med lite annat under dagen med men inget viktigt att skriva upp.

Jag undrar hur det kommer sig att vissa dagar är man hur pigg som helst på morgonen och vill gå upp innan klockan ringer till och med! Och vissa dagar är man helt död och vill aldrig lämna sängen. Det kanske beror lite på att skolan börjar nästa vecka och jag vet att jag måste ställa om mig... Får väl se hur det går! å upp tidigt varje dag, ännu tidigare än idag också...Tippar på stendöd de första veckorna.

Nä, nu ska jag nog ta och läsa lite, eller sova... Hmm.. Haha, får se om jag orkar.

Pussen på er:)

// Marie.

Läckra skor.

Jag har sett ett par så underbart snygga skor på Nelly.com! Svarta med snörning mitt fram, platå och kilklack! Mmmm, läckra! Hade tänkt beställa dom nu i slutat av augusti, men det visade sig att de tog slut.. Jag bevakade storlek ifall det skulle komma in nya och fick mail förut om att min storlek fanns i lager igen:D Wiiie tänkte jag! Så gick jag in och kollade. De fanns inte:( Lite besviken faktiskt. Hoppas verkligen att de kommer in igen!

Finns ett par stövlar från Din sko som jag vill ha med! Visst är dom läckra?!:D


Hur som helst måste jag i alla fall köpa nya höstskor. Eller måste måste jag ju inte men jag vill:) Har många par skor men man vill alltid ha nya:D Det är lite dumt faktiskt.. hehe

Nu ska jag ut till köket och ta mig ett glas iskallt vatten! Tja:)

// Marie.

Välkommen till bloggen!

Hallå där!

Nu sitter jag här och har precis grejjat klart med bloggen. I alla fall för stunden. Har försökt lära mig blogg.se nu i några timmar och tror jag börjar förstå det mesta:D Lite synd att jag är så kass på design och hur man gör snygg sådan, men satt och fixade lite förut så fick i alla fall en liten egen touch:D Haha! Undrar hur länge jag har kvar den bara.

Jag är ny här på blogg.se och har precis skapat mig denna blogg som framförallt kommer handla om skönhetsrelaterade saker såsom smink,kläder,skor, hår m.m.! Jag hoppas att jag får många trogna läsare och att ni gillar min blogg :)
Detta inlägg blir dock inte så skönhetsrelaterat med tanke på att det är mitt allra första och i ett sådant kanske det passar bra med en beskrivning av sig själv?:) Det får ni i alla fall vilket som!:D

Jag heter alltså Marie
och är 18 år gammal. Fyllde år igår faktiskt! Grattis väl?:D haha!
Jag ska om 6 dagar påbörja mitt andra år på gymnasiet, där jag läser till frisör. Nu tänker ni kanske att jag är lite gammal för å börja andra året, och det stämmer helt och hållet! Är ett år äldre än övriga klasskamrater och det beror på att jag gick media mitt första år, men trivdes inte så jag bytte och började om på frisör i stället. Så enkelt är det. Om ni undrar var jag går i skolan så är det i Karlstad, Värmlands hjärta! :)

Jag bor inte i Karlstad utan pendlar varje dag. Jag är uppvuxen och bor i Säffle, ett par mil söder om Karlstad.( tror jag?! Lite neråt och lite åt sidan, haha:).
För ett halvår sedan flyttade jag ifrån mitt barndomshem och flyttade ihop med min pojkvän och vi bor nu i en ganska stor 2a mitt inne i centrala Säffle. Älskar lägenheten! Dock inte trapporna. Vi bor nämligen högst upp och hiss finns ju inte så man får springa 7 trappor för å ta sig upp och ner! Bra vardagsmotion så att säga. Just nu håller jag även på och tvättar så det blir mycket spring.

På min fritid gillar jag att pyssla med smink.Jag brukar testa olika sminkningar för att se om jag kommer på något nytt och snyggt som passar mig! Jag är en otroligt färgglad person så man kan ju säga att det är mycket färg runt mina ögon! Missuppfatta mig dock inte och tro att jag ser ut som en clown, för det gör jag inte. Jag kan faktiskt sminka mig och vet var gränsen går:) haha! Men ibland är det faktiskt kul att gå lite över gränsen, kanske inte till vardags dock.

Jag brukar även sitta och titta på kläder och skor på internet och drömma mig bort och önska att allt jag vill ha finns i min garderob! Tyvärr är så inte fallet och när man inser det kan man bli lite nere, haha! Nejdå, men jag gillar kläder och skor också.

När jag inte sitter och drömmer mig bort brukar jag vara ute och gå eller sitta och plinka på min gitarr. Mycket trevligt faktiskt. Tänk vad en låda och lite strängar kan åstadkomma för vackra saker? Hehe.

Jag kom på att jag kanske ska berätta om min familj med! Jag har en mamma,pappa,syster och 2 bröder samt min sambo. Så det är en ganska stor familj, det är mysigt:)

Jag vet inte riktigt vad man mer ska berätta om sig själv och jag känner att detta inlägg börjar spåra ut och bli på tok för långt! Men som sagt, det är ju faktiskt ett presentationsinlägg så då får man skriva mycket:) Är det något mer ni undrar är det bara att höra av sig! Förutom bloggen når ni mig på [email protected] .

Har heller inte fått ordning på profilen, bilden jag vill ladda upp kommer inte upp! Så slänger upp en liten bild i detta inlägg så ni får se vem människan bakom denna bloggen är! :) Ha överseende med att jag inte är särskilt fotogenisk bara!

Ha det bra så hörs vi snart igen:D

// Marie.

Lite halvrisig bild dock. Luggen står rätt upp på ett ställe, haha:) Ska även tillägga att kameran inte är den bästa på å fånga upp färgerna på sminket! Här har jag en vit och rosa sminkning, synd att det inte syns bara :) Ska försöka fixa på något sätt så att det syns mer till nästa gång=)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0