hysterisk jobbdag

Herremingud va förbannat mycket folk det har varit idag. Var så otroligt omotiverad att gå till jobbet. Sa redan igår kväll att jag inte va sugen på å jobba men att " det är ju torsdag för- och eftermiddag, så det blir nog inte så mycket folk".
Ska aldrig i mitt liv säga så mer. För JÄVLAR va det har vare å göra! Å ja som är så hes å äcklig i halsen så ja knappt kan prata... ILLA.

Kom dit nästan 10 minuter innan ja börja och fick hoppa in direkt. Från klockan 12-15.30 var det inte en ledig minut. Inte en enda kassa var tom nån gång utan det var fullt i ALLA kassor HELA tiden. Fick också reda på att det varit så ända sen klockan 10! FYFAN, säger jag bara. Fick en efterlängtad rast där vid halv 4 som tur va! haha;) Sista timmen däremot var int så farlig. Lagomt får jag väl säga:) Något att göra hela tiden men inte överdrivet mycket folk. GÖTTÄ.

Va ju inte alls många som jobba heller så 4 st blev inringda. Gött det ialla fall. Ser absolut inte fram emot sportlovet nu! " som det var idag, fast 10 gånger värre" fick jag beskrivningen.. Då är det 22 st som jobbar samtidigt. Fyhelvete. Får se te å inte jobba så möe då;)

Har märkt att folk blir himla griniga när det är stressigt också. Inte kul när dom bara gnäller på en vad man än gör! Men men..

Kommer i alla fall sova gött inatt å imöra äre nyår! Jobbar lördag och söndag med, wihooo. säkert lika möe folk....

Men ja nu ska ja vila mig lite iaf så tja på er!

// Marie.

soppmåltid

Sitter å tittar på top model nu. Gillade inte det programmet förut men nu älskar jag det!:D Tycker det är underhållande, haha:)
Har även köpt lite olika soppor idag också å ska precis testa varma koppen för första gången:O Hoppas det är gött! haha.

Har ju nyårslöfte å gå ner i vikt! -13 kilo. Fast -8 kilo är också bra! Så når jag bara dit så är ja nöjd sen, även fast ja vill ner 5 till sen:) haha! Har bestämt mig för å köra på gamla hederliga kaloriräknardieten. Ingen idé med LCHF som jag testade, blev ju äcklad till slut. Inte pga av själva maten, utan av frukosten! Blev ju ägg ägg ägg och ägg varenda dag typ... Inte gott efter ett tag, haha. Men effektivt vare iaf=) men nu kör vi på denna i stället, lättare så tycker jag. Och bra då att jag såg att sopporna va ganska kalorisnåla:D hehe!

Börjar inte löftet förrän på lördag på riktigt! Så än kan ja götta mig;) Om de vore så lätt... Vilket det inte är, haha! Eftersom jag har något i munnen som är ivägen nu:) Kan därför inte äta vanlig mat, det tar lång tid, är jobbigt å svårt! haha.

Har aldrig riktigt gillat soppa, men den ja åte hittills, champinjonsoppa, va god:D Hoppas det finns fler goa=)

Nu ska ja att fortsätta kolla tv å få i mig lite mat;) ha de!

// Marie.

mediavännera!

Sitter å typ svettas som en gris. Förstår inte riktigt, jag som aaaldrig blir sjuk, lite småförkyld ibland, har nu blivit jättedålig 2 ggr på bara några veckor! Så typiskt att det kommer just nu, när jag har planer i karlstad i morgon:( Får se ifall det blir något, är jag sämre i morgon får jag nog ställa in=/ Hoppas på å bli bättre ialla fall! Bara min hesa röst och halsont försvinner så blir jag glad!=)

Ialla fall. Har bara legat i sängen och soffan, HELA dagen. Sovit flera tupplurer med, haha! När dennis kom hem så la han sig också på soffan och vi somnade båda två. Vakna vid halv 7 av att fredrik ringer, haha!Kanske va lika bra ... Fast iofs så kommer jag nog sova gött ikväll i alla fall=)

Försöker få med mig Patricia te Kd imöra men hon verka inte så sugen när ja sa att ja åker från Säffle halv 10! haha=) Ida är på ialla fall! Kul det:) Länge sen vi sågs.

Det är så konstigt. När vi gick i samma klass på media så sågs vi varje dag och hade roligare än jag nånsin haft förut. Kan prata med dom om saker det inte går med NÅGON annan! OCh båda är så jävla sköna personer, haha! Saknar att gå i samma klass som dom faktiskt... Men nu har ju alla 3  bytt linje så uppenbarligen var det inte rätt för någon av oss=) Men det är synd att vi inte ses så ofta:( Men imöra får jag i alla fall se en av dom, haha! Hoppas på att den andra kan dra sig upp å ialla fall komma in lite senare;)

Nu ska jag fortsätta se på 2 1/2 män! Ha det=)

Min favvobild på oss!=) <3

// Marie.

danskjävlar

Somnar nog snart. är så inihelvetes trött! Fattar inte varför heller... Va ute lite igår så gick å la mig halv 3 och upp halv 10, det är ju öndå 7 timmar! Sover ju mindre när det är skolan liksom. Men sen så har jag jobbat 6,5 timme idag med. Vilket helvete. Vill aldrig mer jobba på annandagen! Inte i kassan ialla fall..

Har vare dretmycket folk HELA dagen. En hel del störande folk dessutom! Särskilt danskar. Hatar danskar numera! Dom tror att man fattar deras språk odh det känns som om dom dumförklarar en när man inte förstår. Men när dom inte förstår vad jag säger, ja då äre fortfarande jag som är störd.. Jävla idioter. Ät hemma i danmark i stället!

Nej nu ska jag inte va sån.. Men är svinförkyld i alla fall. Inte heller kul. Kommer ju läglit. NOT.

Nej nu ska jag nog snart sova! Tjenare

// Marie.

julafton med klappar!

Då var den stora dagen här! Så mysigt =) Har faktiskt öppnat lite julklappar(A) De från dennis, svärmor och Sanne! MYCKET TREVLIGT:)

Har önskat mig en jävligt snygg navelpiercing, fick den plus en till av dennis!:) Önskade mig även ett speciellt fotbad och fick även det av honom:)

Har även önskat mig en Britney Spears parfym ( som tyvär finns ingenstanns typ... ) men fick en annan av Britney, av svärmor och Yasar! Så det var också KANON:) Börjar ha en hel del parfymer nu , hehehe... Men finns några till jag vill ha! Ska nog köpa den andra Britneyparfymen någon dag, för jag vet ju faktiskt på vilka få ställen den finns:) Har en känsla av att den är på väg ur sortimentet, därför den inte finns nån stanns... Så MÅSTE köpa, hehe!=) Men denna jag fick har jag på mig nu och luktar svingott den med!=) Men som sagt, älskar man parfymer så har man aldrig för många;) Kommer nog aldrig sluta önska mig parfymer heller! Det är ett säkert kort när man köper present te mig;)haha.

fick även en chokladask av svärmor, hehe, aldrig fel!
Och av lilla Sannis fick jag fransk manikyrset! Kuul=) Det var en sån där penna man gör det vita med, som förhoppningsvis är lättare än ett vanligt lack! Är så jävla dålig på vanligt lack till fransk manikyr så hoppas detta går bättre=)

Är än så länge supernöjd med mina klappar och ska skriva till Sanne och svärmor och tacka nu! Sen blire frukost och testa fotbadet, haha:) Och kanske ringa mamma och fråga när dom hämtar mig! Ska ju till min älskade familj och fira jul<3 Ska bli mysigt!

Ha en kanonjul allihopa så skriver jag mer ikväll eller imorgon! PUSS

// Marie.

Julprat och tävling hos Småstadsprinsessan Linda!

Vaknade till lite snabbt i morse vid 6tiden. Första tanken som slog mig var " herregud, det är julafton i morgon!". Kan fortfarande inte förstå det, känns så overkligt!

Igår fick vi i alla fall upp granen och pyntade den, så nu är allt helt plötsligt mycket mysigare!:) Ligger lite paket under också=) hehe. 3 st till Dennis ( från mig ) och 5 st till mig! 2 är från Dennis, 2 från svärföräldrarna och ett ifrån min Sanne<3 Är lite spänd faktiskt! Haha, dock har jag lite aningar om vad det är i dom, men man kan ju aldrig vara helt säker!=)

Igår var han och hämtade sin julklapp från Colorama med som innehöll massa godis å mat! Så för å få bort en del mat ( som aaaldrig kommer försvinna annars ) så tänkte vi tjuvstarta med ett litet julbord idag;) Det kan ju aldrig bli lika underbart som mammas, men man kan ju försöka i alla fall! Så till middag idag blire lite smått å gött:)

Idag kommer även bror min och tänkte bli klippt, hehe! Mysigt:) Ska nog även ut å kika lite på stan senare =)

Känns konstigt att om bara ett antal timmar så är hela julen över! ( som det brukar kännas i alla fall ). Så himla tråkigt. Man planerar och stökar och bakar och handlar så är allt över på ett ögonkast sen. Men men! Bättre så än inget alls=)


Och så är det en vecka kvar på året. JISSES. Tyvär blir det väl inge vidare nyårsfirande för mig ändå, pga olika anledningar. Bla. för att jag ska upp å jobba klockan 12 dagen efter! Kuuuul.... N OT. Men cash är najs;)
Har ju vetat hela tiden att jag ska jobba dagen efter så har inte ens lagt ner mig i att ens försöka planera något med någon! Men men:) Vi är i alla fall bjuden på middag och Fredrik och Madelene, men blir nog inget av det... Dennis vill hellre vara med Viktor och titta på hockey! Som vi gjrode förra året, haha. Men det passar mig också .Sitta hemme och mysa och ta det lugnt är ju inte heller helt fel faktiskt=)

MEN I ALLA FALL. Det detta inlägg egentligen skulle handla om har jag inte nämt ett skvatt om, haha! Även fast det inte är säkert ifall jag kommer iväg någonstanns på nyår så tänkte jag ändå vara med i Lindas tävling på hennes blogg! Man kan vinna ett kit med mineralsmink!! Har inte en enda mineralprodukt ( oops ) så vore väldigt kul att vinna det!!:) Och även om det blir hockey i år igen på nyår så kommer jag klä upp mig. Min svarta glittriga klänning! Och vad vore inte bättre än att matcha med lite snyggt mineralsmink som också glittrar en del?!:)

Ska jag vara ärlig så känner jag mig inte så sugen på att titta på hockey i år igen utan vill umgås med kompisar... Men skulle jag vinna detta kit så kommer jag använda det på nyårsafton ÄNDÅ!:) Som sagt, gör mig alltid fin på nyår även om man inte gör något speciellt!=)

Länken till tävlingen har ni här i alla fall! http://www.smastadsprinsessan.se/2010/12/vinn-ett-helt-kit-fran-lily-lolo.html#links
Så är du sugen på att också tävla så klicka in dig på hennes blogg du med!=)

Nu ska jag nog göra frukost, så hej på er! Och ha en riktigt god jul! ( Om vi inte hörs innan:)

Pussar!

// Marie.

julavslutning

Tjeenare mannen!

Hahaha, ( ove sundberg, solsidan). Så jävla skön! HAHA.

Okej det var inte det jag skulle skriva faktiskt... Men idag har vi städat salongen, så jävla trökit. Men gick ganska bra ialla fall:D Hade julklappsutdelning å grejjer med, så mysit så:D Och imöra äre avslutning! Dock tycker jag det är lite tråkigt att typ inte nån kommer på den:( Så gott som alla tog jullov idag... Trist, men men! Får träffa min lilla krasse imöra i alla fall:) Tycker i alla fall att det ska bli mysigt i kyrkan!


Som jag kanske nämt tidigare har vi ju börjat sälja massa grejjer i klassen... Så vi kan komma iväg på en resa i 3an! Idag fick vi vår godisbeställning! Så nu har jag 62 påsar ( drygt 11 kilo!!! ) twix och snickers som ska bort på en månad! PANIK. Någon som vill köpa? Bara å höra av sig! Köper man 1 påse kostar den 30 kr men köper man 2 eller mer blir det 25 kr/styck! SÅ KOM IGEN! Hjälp mig gärna:) Vill inte köpa alla till mig själv! haha.

Ska nog gå å söva snart å upp som vanligt imöra! Men SEN är det slut, så jääävla gött:)

PUSSHEJ

// Marie.

praktikplats

Igår fixade jag äntligen ny praktikplats. SOM JAG HAR KÄMPAT! Har letat i fan 2 månader utan resultat...Men nu så!:D

Fick på Hår och skönhetscenter på Bergvik i Karlstad! Så jääävla najs.Snygg salong, bra läge och verkar va ett svinigt bra ställe att ha praktik på! Orkar faktiskt inte gå in på det nu vad det var som va så bra, utan ni får väl fråga ;) haha!

Nej men jag är glad som fan i alla fall och hoppas att jag kommer trivas! Och ännu bättre, jag har ju en garanterad plats inför 3an också!:) Om det inte visar sig att dom  hatar mig, haha! Men det tror jag inte. Jag är ju så go så go:) haha!

Nu ska jag nog lägga in bild på senaste tatueringen på facebook. Bara för att. HIHI.

PUSSIS

// Marie.

så jävla glad!

så jävla glad!
skriver mer imöra:D

// Marie.

efterblivna föräldrar i ung och bortskämd?

Har igår och idag kollat igenom alla avsnitt av Ung och bortskämd. Skitbra ju!!:D Dock tycker jag att vissa föräldrar är lika blåsta som deras ungar. Jag menar, paulina och karolina? deras pappar är ju fan störda. Säger att dom är så himla duktiga när dom egentligen inte gör ett skit. Karolina som aldrig ens blivit nominerad, så jävla stört:S Så blir paulina,ellinor och tj nominerade i senaste avsnittet. HALLÅ?!?!?! Jävla idiotföräldrar, tj och ellinor är väl fan dom som borde vara i final! Tillsammans med Daniel såklart ! ( skönaste killen jag nånsin sett, hahaha! ).

Förstår inte riktigt mig på dom. " Du ska va precis som du är, det är bra" sa paulinas pappa. Så han tycker det är bra att hon är med i det programmet för att LÄRA SIG NÅGOT, men inte gör ett skit åt det? Helt jävla störd. Och Karolinas pappa som säger att hon aldrig gör något fel.. .De andra kan i alla fall vara ärliga och hålla med när deras barn gjort något som är mindre bra, men inte dom!!!

Är så jävla besviken nu. Hade verkligen velat se daniel tj och ellinor i final... De är de enda värdiga vinnarna. Och de enda ROLIGA deltagarna. Som inte är störande. åt helvete med paulina och karolina. Fjantjävlar.

Näe, är så besviken nu så nu skriver ja inge mer. fyfan

// Marie.

helgen över

Det fick bli trerätters idag;) Ganska gött faktiskt. Mätt som fan. Å sjuk. Gött dä! Känns inte så jävla rockit med tanke på att det är lucia imöra å ja är med i tåget:( menmen, kanske blir bättre!

Denna helgen har ialla fall flöge iväg! Jag riktigt längtar till jullovet, ska bli så jävla gött. Dock första gången på många år som jag inte kommer tillbringa det tillsammans med Sanne:( Så himla tråkigt! Eller hemskt, rättare sagt. Har ju liksom ingen å umgås med här så det är ju så synd att den man väl umgås med, 2 veckor om året, inte kan komma:( Men men, sånt är livet! ¨Har vetat länge att förr eller senare blir vi stora och andra saker kommer ivägen, men tråkigt å inse att det är redan nu! MEN MEN:) Får bli en annan gång i stället<3.

Å imöra äre ju lucia, 18 år sen jag döptes!:D Och vad man sett och hört runt på internet så ska ju alla coolingar ut å supa inatt:) Så jävla balla! Tänk om ja också kunde va cool å komma bakis till skolan, hehehe=)....

Iallafall. hejdå

// Marie.


helgen över

Det fick bli trerätters idag;) Ganska gött faktiskt. Mätt som fan. Å sjuk. Gött dä! Känns inte så jävla rockit med tanke på att det är lucia imöra å ja är med i tåget:( menmen, kanske blir bättre!

Denna helgen har ialla fall flöge iväg! Jag riktigt längtar till jullovet, ska bli så jävla gött. Dock första gången på många år som jag inte kommer tillbringa det tillsammans med Sanne:( Så himla tråkigt! Eller hemskt, rättare sagt. Har ju liksom ingen å umgås med här så det är ju så synd att den man väl umgås med, 2 veckor om året, inte kan komma:( Men men, sånt är livet! ¨Har vetat länge att förr eller senare blir vi stora och andra saker kommer ivägen, men tråkigt å inse att det är redan nu! MEN MEN:) Får bli en annan gång i stället<3.

Å imöra äre ju lucia, 18 år sen jag döptes!:D Och vad man sett och hört runt på internet så ska ju alla coolingar ut å supa inatt:) Så jävla balla! Tänk om ja också kunde va cool å komma bakis till skolan, hehehe=)....

Iallafall. hejdå

// Marie.


nobeldagen!

Åh, jag är så jävla äcklig i halsen. Kycklas å jävlas med mig :( Inte kul alls! Menmen....
FREDAG IALLA FALL!:D:D:D Göttit det!:) bara 1.5 vecka kvar i skolan med, så najs=)

Idag är det i alla fall Nobeldagen och eftersom jag går på Nobelgymnasiet "firades" den där;) Det innebär ialla fall att 2orna på respektivet program anordnar en aktivitet så går 1or och 3or runt och gör dom:) klarar dom inte utmaningen får dom ett straff!:D De behöver nämligen ha ledtrådar de får om de klarar uppgiften eller gör straffet^^

Hos oss var det ialla fall curlerrullning! HAHHA; sååå jävla roligt att titta på!:D Trodde faktiskt inte att killarna skulle klara det men de va förvånansvärt bra! En del i alla fall:D HAHAHAH! Vissa va så fruktansvärt dåliga så man stod och asgarva, hahaha, elakt, men kul =)

Jag och några till ville ialla fall kolla på några av de andra programmens utmaningar så gick ner till den lååånga korridoren! Började hos fordon. Man skulle kravvla sig genom bilar med en grej man inte fick släppa taget om och klara det på 1,5 minut! Marielle som testade det av oss klarade på 1,33 så det blev straffet! Men eftersom vi inte behövde nån ledtråd så sket vi i det;)

Sen blere hos el-data eller nö. Låg massa datadelar man skulle gissa namnet på! Stod där skiiitlänge å gissa, hahaha, skitkul men omöjligt. Men jag lyckades faktiskt hitta nätverkskortet HELT själv:D Så jävla bäst.

Sen drog vi till energi. Där fick man muttrar som man skulle få i rätt hål. Det fanns 5 hål att välja på varav EN var rätt ( påstod dom. ärligt talat tror jag dom fuskade! haha ). För att det skulle vara rätt skulle muttern komma ut på golvet igen men det gjorde den såklart inte, hahaha. Men vi fortsatte med andra grejjer så 5e gången gillt så klara vi det:D HAHA!

Eftersom vi inte klara utmaningen va straffet att vi skulle sjunga, men vi gjorde det inte eftersom vi inte behövde;) Det tyckte en av dom som var där inne va dåligt eftersom dom va tvugna å ssjunga för oss när dom inte klara uppgiften! hahaha, men ändå;)

Roligt vare iaf å alla i den korridoren va görroliga:D haha! Älskar verkligen nobeldagen!=)

Kortfattat; rolig dag!

Nu ska jag snart dra å handla så tjaa=)

// Marie.

idiotjävel

Ja idag va ju sista praktikdagen för min del! Känns väldigt skönt måste jag säga och hoppas verklige jag får den nya praktikplatsen! Annars vet jag inte vad jag gör... Det löser sig nog!

Logga in på facebook nyss och såg en sak som gjorde mig svinförbannad... Det finns verkligen en person ( KLASSKAMRAT ) som är den mest falska jävla idioten jag någonsin träffat!:S Förstår verkligen inte hur hon klarar av sig själv... Så inihelvetes störd. Och förbannat jävla jobbig!!! Tänker inte säga vad, för ni som vet, vet. Finns inget annat att säga än jävla idiot.

Imöra äre torsdag å gympa! Men blir kvar på skolan å ska på luciaträning samt hämta ut salamin! ska släpa hem på 6,4 kg salami imöra!!!!!!!!!!! FYFAN. Tror det blir bagen!

Nu börja ialla fall bonde söker fru igen så tjaa!

// Marie.

sminkdagen

Ibland förstår jag inte riktigt mig på mig själv. Säger att jag ska börja med något och gör det, typ en dag, sen skiter jag i det. Haha, lite kul faktiskt... Men ändå störande!

Idag hade vi i alla fall make up-dag i skolan! Helt okej. Dock så tycker inte jag man lär sig så vidare mycket varken när vi har färganalysen ( där make up ingår) eller idag när vi hade en makeup-artist på besök! Inge direkt kul saker liksom, å så kan man allt. Men men, va ändå rätt kul ändå! Förhoppningsvis blire kanske roligare längre fram=)

Jag sminkade Krasse och krasse sminkade mig. HON VART SKITSNYGG!! Särskilt läpparna, sååå najs! Vinröda typ, skitsnyggt på henne! Hehe
Jag vart väl ganska läcker själv;) hahah, lila och svart, med glitter! Och lila glitter på läpparna:D SÅ NAJS:) Hehehe...

Va även till skin deep en sväng förut, hehehe;) Och imöra äre praktik. SISTA PRAKTIKDAGEN FÖR MIN DEL:D:D:D Ska till göteborg med moder jord nästa onsdag så slipper!! Sååååå najs. Ska dit å handla å träffa bror min, trevlit:)

Ne, nu ska jag se på Sune! Tjarå:)

// Marie.

Ljudproblem, nån som kan hjälpa?

Inget går som jag vill idag:( Ingen mjölk hemma så kan inte baka lussekatter. Och ica vill jag inte knalla till nu...
Så skulle jag titta på julkalendern men finns inget ljud på datorn:S Hatar verkligen denna dator, sämsta köpet någonsin!!!!! Fattar inte:S så otroligt störande... Någon som vet hur man gör?!?!

Igår jobba jag ialla fall. Sista timmarna var vi 3 st, och fick reda på att en buss skulle komma in snart... På 34 pers, och jag ensam i kassan!! KAOS. Som tur var ringdes en in till köket, men jag var fortfarande ensam i kassan! Men är otroligt stolt, och förvånad framförallt, att det gick så bra som det gick!! Dessa 45 pers va borta på ca 30 minuter, HIMLA BRA måste jag säga!! Fick beröm också=)hehe, alltid kul!

Ikväll blire jobb igen men först 9årskalas! Eller ja, för min del blire dit å käka lite tårta å sen dra å jobba:) Lite synd, men sånt är livet! Hoppas på en soft kväll på jobbet;)

Nu ska ja nog störa mig lite mer på datorn å försöka fixa problemet... Kankse skriva min bror å fråga!! Hoppas på det bästa=) PUSS

// Marie.

grin

Helga - gött!

Dock börja den inte riktigt som jag ville. Va på en salong i Säffle förut å fråga om praktik inför nästa termin ( börjar bli brådis nu!!!). De skulle höra av sig. Tycker inte om å få det svaret:( Men hoppas på det bästa!

Nu ska ja snart laga mat å kolla på idol. Hoppas det är bra iaf!
Gjorde även ischoklad och cornflakesgodis förut. Ska nog baka lussekatter nån dag med. Lika bra å få det gjort! Har ju tänkt göra det med kompisar men ingen jävel kan ju nån gång så lika bra å göra det själv så man i alla fall får det gjort...

Jaja, hejdå

// Marie.

tidsinställt - bara för kul

Tjenare! Fick reda på idag hur man gör tidsinställt inlägg, hahaha:D Så gör ett nu! Bara för att;P Så när du läst klart detta är det den 3 december;) om nu någon läser min blogg mitt i natten... haha! Men ändå.

Bowling idag. Ägde. Inte mycket mer att säga! Hatar dock banan vi hade på Nöjes. Stannade HELA tiden och stod F på mig när jag fick ner 8 käglor:S så jävla störande... Men men!

Ska nog göra ischoklad nu så tjaaa:)

// Marie.

RSS 2.0