trökda

Vilken trist dag. Hade väntat mig nå kul men de blir de inte av! tråkigt. Får underhålla mig med bb 24/7. Haha. Skaffa igår. värt när de bara är en månad kvar. men men, kul ändå.

Imöra äre valborg å va händer då? De kan en fråga sig. Hoppas på nåt mer intressant än idag iaf! Längtar lite till måndag faktiskt, när skolan är igång igen så man har nö  å sysselsätta sig med! bara 5 riktiga skolveckor kvar med + avslutningsveckan:) Så inga fel!

Vill åka te turkiet i juni med, men de blir de inge av heller... synd, eftersom ja hittat en skitbillig resa! flyg+hotell med all inclusive en vecka för 3500! så är någon sugen så äre bara å haka på!;)

hejdå

// Marie.

Svettats som aldrig förr.

Har precis kommi hem från 2 timmars träning samt hunnit duscha. Hade inte tänkt tvätta håret idag men va bara tvungen!! Har ALDRIG varit så svettig i huvet förut, hahaha. Hela underhåret var genomblött av svett! HAHA, frän känsla faktiskt, eftersom ja aldrig vare med om de, bara sett andra ha så;) Och ansiktet också, de bara rann. Haha! fräscht...

Det är i alla fall dansen som gjort mig så svettig! Jobbigt som helvete ska ni veta, men kul!:) Snart uppvisning, å idag vart vi helt klara med dansen. Nu äre bara å få in det perfekt! Hihi.

Fint väder idag med så sugen på å dra ut på en promenad ikväll:) Får se va de blir! Nu ska ja iaf kika klart på Shear genius samt komma på något krubb å käka! Ha de.

jag idag;) hha!

// Marie.

artikel i karlstadstidningen!

Det finns en tandläkare ja verkligen inte tycker om. Hårdhänt så inihelvete! Och trycker in fingret i käften å frågar om det gör ont, så säger man ja, så gör hon det igen! Jävla idiot.. Fatta hon inte att de gjorde ont när ögonen var alldeles blöta av tårar? Idiotjävel.. Precis så gjorde hon en annan gång också!! Gillar INTE henne. Som tur va va de inte hon som hjälpte mig idag, utan hon bara kolla lite... men ändå.

I alla fall så va mina tänder jättefina och friska och hade inget hål, som var anledningen till att ja va där. Trodde ja hade de.. men icke! Skönt det i alla fall.

Nu ska ja ligga i soffan resten av kvällen å kolla på Livet enligt rosa:) kul de!

Förresten!! KOLLA BILDEN, HAHAHAH!


Ja å emma blev intervjuade på stan förra veckan! haha, tror ja skrev om det i bloggen. Fick i alla fall tidningen hemskickad idag, vi är till å med med på förstasidan! HAHAH. Rulit. Dock så skriver ju journalister, som alla vet, lite va dom själva vill!! Stod flera saker som jag inte ens sagt, eller som hon omformulerat så det låter konstigt. Typ att ja redan vet att ja ska jobba, å sen lite längre ner står det att jag har sökt andra jobb också, som inte varit annonserade om!! " i år har ja sökt jobb på ställen som inte ens annonserat att de behöver folk, men jag måste ju försöka" !!! varför skulle ja söka andra jobb, när hon redan skreve att ja ska jobba på donken! jag sa att jag gjorde det ANDRA år men att I ÅR så har jag redan jobb och har inte sökt något! Irriterande iaf.. .Haha, hoppas inte så många läser tidningen bara!

Btw, citaten ovanför den gula rutan är av mig;) HAHA. Minns inte att ja sa de heller. Men men! Så äre. alla vet ju hur journalister är, eller hur?;)

// Marie.

tv11:as mygel med röstningen i bb

JISSES vilket tjaffs det är på internet nu kring Big brother! Men det är förståeligt, finns inte en chans i helvete att röstningen där gått rätt till.. Rodney kan INTE fått minst röster, helt omöjligt. Jag vart jättebesviken när han åkte ut, gillade verkligen honom! Inte BB utan roddan:( Å så alla idioter som kommenterar att " nej det är klart dom inte fuskat, det skulle dom aaaldrig göra" haha, sure. Vilka idioter det finns.

Jag är i alla fall med i facebookgruppen " vi som tror big brother myglade med röstningen när rodney åkte ut" och där finns det en hel del ´bevis´ så man förstår ännu mer att han inte åkte ut för han fick minst röster, utan för att produktionen ville det! Verkligen illa.. Fatta va många tittare dom tappar nu! Håller med många andra att kanal 5 ska ta över big brother igen! Vore mycket bättre!

Men men, sånt är livet. Fuskas gör det ju både här å där så man får väl leva med det helt enkelt! Idag är första avsnittet utan roddan i alla fall... får se hur de blir!

// Marie.

Finns ingen sämre mataffär än netto.

Ja cyklade te domus för å handla förut, massa kött å grejjer! Å när ja betalat å skulle börja plocka ner allt ser ja att ja glömt ta en påse... å massa folk bakom mig i kön så kunde inte köpa en heller! Illa.. fick plocka ner allt i de små fryspåsarna, hhaha! inte så kul. Folk måste trott ja va jävligt snål som inte köpte en påse för 1 spänn, haha. usch, pinsamt.

Stod och tänkte på precis det när ja stod i kön att gud va jobbigt de vore om de hände! och självklart gjorde det de... Haha. Men men! Ja klara det ändå;)

Och jag måste även säga att Netto är den sämsta jävla affären som finns. Jag är inte mycket för lågprismataffärer över huvud taget ( ALDRIG handlat på Lidl t.ex ), vill ha kvalité och svensk mat! Köper aldrig utländskt kött heller. Men i alla fall, när man väl ska ha något på Netto, som man sett i reklambladet man får hem, så finns det ALDRIG det man vill ha. Jävlar va frustrerande! Kanske man sett något jättebilligt, svenskt, som man vill ha, så finns det ingen stanns!! Idag skulle jag köpt 5 varor på Netto som jag sett i bladet, EN fanns i butik. Riktigt illa! Så ja drog mig där ifrån. De förtjänar inte min närvaro i affären, haha!

Nog om mataffärer. Snart ska ja dra mig mot domushållet igen. Ska möta upp mamma från jobbet  så ska vi promenera lite! Måste köpa tändvätska också.. Tänkte grilla sen!:) Vitlöksmarinerad fläskfilé och klyftpotäter tänkte ja äta idag! Smarrigt. Hihi. Ha det bra!

// Marie.

arg

Fan va trött ja blir på vissa saker. Maj kommer INTE bli en bra månad... Kommer inte jobba någonting typ! Jag är anställd 28 timmer/månad, och ska jobba 2 helger/månad, alltså 14 timmar per helg. Ändå blir jag schemalagd 10 timmar en helg. Ska jag då jobba 10 timmar ena helgen, och 18 timmar nästa helg? Så JÄVLA störande. Särskilt med tanke på att den helgen är när det är dansuppvisning å grejjer... Vet fan inte hur det blir. Skrev ju te Yasar å fråga om ja fick byta helg, men inget svar... Dålig stil.

Får väl se när schemat för den helgen publiceras så ja kan skriva nytt mail, men till anna!! Är så jävla irriterad bara. Hoppas fan ja får som ja vill. Bokade i alla fall en egen tid helgen innan, va ju lika bra... Lär väl inte få byta så får ta alla lediga tider som finns! Men ÅH. Så typiskt eftersom de pengarna får ja i juni... När sommarn börjar.... Kul. Typ 1000 spänn. Mycket å hurra för! fyfan.

// Marie.

morgonsol

God morgon på er!
Idag skiner solen igen. Underbart. Blir nog en tripp ut i det fina vädret sen!=) Gud så skönt!

Jobbade ju som sagt hela dagen igår, så här var det tyst! Men tjäna pengar är väl aldrig fel?;) Blir jobb ikväll med, men kortpass. 17-21. Hoppas det är dubbelt betalt idag, som de va i fredas(A) vore inga fel så att säga!!

För övrigt längtar jag till sommaren, av olika anledningar. Har tänkt göra vissa saker innan det, så jag är fit for fight sen! Haha, hoppas något av det blir av i alla fall!   Tänker inte säga vad förrän det är gjort;) hIHI. gäller bara å ge sig fan på det! höhö.

Igår på jobbet fick ja reda på lite smaskiga saker med, men är jag förvånad? Nej. Vilka idioter det finns. Men men!

// Marie.

soligt!

God morgon!
Är imponerad över mig själv hur snabbt ja kan göra mig iordning på möran! gick upp halv 10, färdigsminkad å allt å sitter nu här;) bra va? Dock vart det inget avancerat smink, men ändå... ska ögonskuggor å tjosanhejsan med tar det betydligt längre tid! haha, men inte så stor idé med det när man ska jobba heeela dagen:) Man ser ut som ett monster efteråt. Inte kul.

Solen lyser idag igen och kan man bli annat än glad? Så hiiiimla skönt!:D Å om en vecka är det 1 maj, helt otroligt! Snart sommmmar!=) Längtar som satan. Men kanska dags å planera och boka in sommarplanerna snart? Ja, jag tror det. Annars blir det som vanligt, man kommer ingen vart. Usch va tråkigt!

Nä, nu ska jag ta mig och äta frukost och om en liten stund bege mig. Ha det gött i värmen! Hejsan

// Marie.

myspåsk

Jag borde faktiskt sova nu. Klockan slog precis tolv och jag börjar jobba om 11 timmar! Inom den tiden ska jag hunnit sova, vakna och göra mig iordning. Suck... Är inte sugen på jobb, men vet att det blir bra när ja väl är där! Det brukar det bli i alla fall:) Och i morgon jobbar många roliga personer, så ja ska inte klaga:D

Har träffa hela min familj idag med! Första gången sen i julas som alla är samlade! Så mysigt så:) Ja å syrran kollade runt efter resor. Är så sugen på å dra till något varmt land!!! Vore jävlit gött. Får väl se va de blir. Blir det inte under våren blire de väl till hösten troligtvis=) Hoppas i alla fall!

Känner mig äckligt mätt också, konstigt ändå. Har inte ätit så himla mycket! Inte mycket godis iaf, å inte så mycket mat.. Men man kanske blivit känsligare för godis å sötsaker å så nu när man är äldre? haha, vad vet jag. Skönt i alla fall.

Imöra ska ja ta mig en hamburgare på donken, sen äre slut på det! Fram till sommaren i alla fall;) Haha. Ska vara lite nyttig har ja tänkt mig. Får väl se hur de går;)

Nej, nu ska ja dra å sova tror ja! Natti natti på er:) Sov så gott!

// Marie.

glad påsk

Gla´ påsk på er!
Känns inte som påsk. När ja bodde hemma märkte man direkt när det var påsk, massa påskpynt å påskgardiner å allt! men vi har knappt något. Lite påskblommor å en påskkärring, det är allt! men de går ändå :)

Idag ska vi te mor å far å träffa hela familjen å käka påskbord! Mumma. Ska bli gött;) Har egentligen inte tid å skriva, för ja måste dra mig å göra mig iordning! Ska åka om 1,5 timme, så börjar bli knapert! haha. Ha en bra dag!

// Marie.

tävling!

Började dagen med detta inlägg hos Linda! http://www.smastadsprinsessan.se/2011/04/pask-tavling-vinn-valfri-palett.html
Helt fantastiskt, vill verkligen vinna! 180-paletten är min önskan:) In å tävla med er!!=)

// Marie

hejsan

Har ju glömt å uppdatera med FÄRJESTAAAAD! fysatan så gött med ett sm-guld!! Skulle vare te torget i fredas, men ingen ville med, å kul å åka dit själv? nej. det gjrode jag ju 2009. Inte kul. fick dock reda på lite senare att mamma å pappa va där... inte kul! dom kunde väl frågat mig? men icke.. Men men. Kommer fler gånger!

Igår jobba ja. 10 timmar. Va helt slut! När ja kom hem drog vi ut te johan å satt där å hade trevligt. Idag har ja jobbat igen å när ja kom hem drog vi igång grillen! mumsigt! Nu ska ja dra mig mot duschen å sen dra bort till Dennis mamma! Hadet!

// Marie.

vårglad

Va glad man blir av våren! Så otroligt hääärligt=) Å skönt å komma tebaka te skolan idag, har saknat dom<3 Hade prov i naturkunskap, inte lika kul men hoppas på det bästa!

Vi tog 4-tåget hem så kom te Säffle strax innan 5, så ja å emma bestämde oss för å åka å köpa glass! Va sugen på mjukglass så tänkte kolla ifall sibylla fått in det, men icke:( Så det fick bli vanlig glass! Ja testa den nya daim med päronsmak å den va fan god:D Hehe.. Satt på en bänk i solen å mumsa i oss det. Vårens första glass ute, hääärligt!  Otroligt sugen på å dra igång grillen nu nån dag med, fyfan va mysigt:)

Hade det inte vare för all äcklig fågelskit på balkongen hade ja gått ut å satt mig där nu. Ska städa där någon dag så den blir fin igen! Härligt=)

Nu håller ja på å tvättar å ska om en stund ge mig ut på en promenad i solen med emma=) Ska bli skönt! Har inte vare ute å gått på läääänge. Inge kul på vintern ju, men när våren kommer blir man alltid så himla sugen! Å det är så skönt med att jag för första gången har en kompis som bor i Säffle som jag UMGÅS med, så ja slipper va själv hela tiden! Underbart<3 Hihi.

Näe, nu ska ja läsa nya numret av cosmopolitan som kom å brevlådan idag! Ha det så gött i vårvärmen!=) hejs!

// Marie.



illa

Vakna ganska tidigt i morse å så har vi vare hurtiga! Städat, bäddat rent,diskat å så. >Efter det tänkte ja läsa lite naturkunskap, sen iväg å handla å efter det en promenad! men ja somna... 12.20 va klockan när ja börja läsa. Tyckte det va skitbra eftersom hela dagen låg framför mig, men icke! Vakna halv 4. Illa. Nu är promenaden inställd men de blir te å åka te domus snart iaf. SYnd synd! Varmt å gött ute ju. Kanske blir sen iaf:) Hihi, emma?;)

Igår va ja, mamma å pappa i Storfors. Glenn fyllde 25 så va där å fira honom! Det var mycket trevligt:)
Å imöra blire skola igen, äntligen. Längtat efter det denna veckan! Men ja ser inte fram emot å gå upp svintidigt dock.. Men de är bara å kämpa! 1,5 vecka till påsklov ju :) Jävlar va tiden går!! Å ändå var det hela 7 veckor mellan sportlov och påsklov i år, lång tid ju! å efter lovet äre bara 5 skolveckor å avslutningsveckan kvar!! fy satan va gött :) Hihi! <3

Nä, nu ska ja göra något annat, hej på er!

// Marie.

mina älsklingar

Nu har ja fotat! Ser inte klokt ut, haha, paletterna är alldeles dretiga:( måste torka av dom sen! men ni får bilderna ändå:D

Hela högen! 2,9 kg vägde det, haha!

2 små skuggpaletter:) Den vänstra kosta bar 99 spänn! skrev nog om det i ett inlägg när ja köpte den;) hehe. å den andra har ja vunnit:) Dock används inte den högra så flitigt... =/ Vet inte riktigt varför, men men!

66 lip coulour palette från eleven och contour & blush palett! Fick den högra i onsdags så har inte hunnit testa eftersom ja vare sjuk! men läppstiftpaletten är grym!

88-paletten ultra shimmer och 88-paletten neutral.

88-paletten matte och 88-paletten metal mania.

å så sist ( men störst ) den första 120-paletten!


Som ni ser så har ja ju ett par paletter, men det finns fler... i 88-palettserien har jag alla, men i 120-serien saknas 3 st! Som tur är är det bara 2 av dom som ja vill ha:) å så en 180-palett! så 3 paletter till önskas, sen är ja nöjd :) ( för ett tag i alla fall, haha! )

Usch, man mår ju nästan dåligt när man ser detta! guud så mycket pengar.. haha! Eller ja, egentligen inte så mycket när ja tänker efter. Strax under 2000, så inte så jävla dyrt för så mycket! Eller hur? Kunde ju vare betydligt värre! Men jag älskar mina paletter, så de var värda varenda krona! De är ju fina bara å titta på också så=) Lite deprimerad bara att allt står i en hög på skrivbordet.. hade velat ha ett sminkrum, eller i alla fall ett sminkbord! men det får bli när det finns mer plats=)

Känns som att allt kommer komma mer till användning då, när man SER allt så man verkligen ser va som finns å välja på!=) Som när ja fixa mitt "smycketsskåp". Sen jag skaffa det och hängde in alla örhängen så använder jag olika typ varje dag i stället för å använda de som ligger framme hela tiden! Helt fantastiskt=)

Nej, nu känns detta som ett ganska ytligt inlägg, så ja ger mig:) hejs! trevlig helg!

// Marie.



frisk!

Åh va tråkigt de är å va hemma... Men sista dagen idag iaf, för nu känner ja mig frisk! Om man bortser från huvudvärk å öra sån skit då, men annars så mår ja ju faktiskt bra! Hallelujha.. Längtar till skolan! Vill busa!

Tur i alla fall att man ser roliga statusuppdateringar på facebook som får mig på gött humör iaf!=) haha!

Fredag idag, gött väl? Ja tycker nog det. Få se va vi ska hitta på idag! Ja är så jävla sugen på å handla nya klär med... men blir aldrig av, sitter bara å klickar hem jävla massa smink hela tiden! å andra skönhetsprodukter. Vilken neeerd man är.. Haha! Men för omväxlings skull så köpte ja en ny telefon för en stund sen med, en samsung galaxy s fick de bli. Vet ju att den är bra å orkar inte köpa en telefon som verkar bra som sen visar sig att den är kass. Så det fick bli den! Nu längtar ja efter den. Hihi

Kul å kunna sitta på facebook i skolan utan å behöva gå upp te de jävla biblioteket hela tin:D å eftersom både ja å emma nu kommer ha det i telefon, blir vi 2-1, så miranda får icke besöka bibblan;) hahah! kulit. hihi

Nu ska ja gå å ta lite kort på palettälsklingarna så ska ja lägga upp sen så får ni se vilken nörd ja är! tjenixen, kolla hit om en kvart igen!:D

// Marie.

schleten

Åh, ja är så schleten. Tänkte ju börja med uppsatsen, men tror ja ska sova lite först! Eller ja, jag har faktiskt börjat lite smått:) Men har senaste 1,5 timmen suttit och letat fakta! Och jag måste säga, det är faktiskt kul att göra det när det är någon intressant det handlar om! Så tror inte detta kommer bli jobbigt, men ska bara få tummen ur rava å börja skriva! Har i alla fall hittat ett par sidor nu jag ska använda som källa, så bara å välja ut info nu!:) Får nog bli lite senare eller i morgon=)

Det är ju inte direkt kul å veta att man måste göra skolarbete när man är sjuk.. Blir så jäävla trött av å sitta vid datorn, å får ont i huvet. Å när ja ska läsa naturkunskap blir det samma sak där:( Men som tur är är jag på bättringsvägen idag!! Så i morgon orkar jag nog mer! De senaste dagarna har jag ju bara velat ligga i soffan å kolla tv å sova. Man blir så jävla slapp! Men jaja, hoppas ja är frisk snart=)

Ikväll är det hockey med!! Hoppas på ytterligare en vinst! Vore göööttt:) Men jag är lite i valet och kvalet om ja ska åka å kolla på dansen eller inte.... Förra veckan skulle vi ju få jääättemycket nytt, men det var flera stycken borta så fick inget nytt..SÅ känns som at det kommer idag! Och med tanke på att det inte är så lätta grejjer vi håller på med, så hade det varit kul att i alla fall SE de nya stegen, även fast jag inte är med själv.. .Men vi får se, ska fundera lite till! Vill ju inte missa hockeyn heller. Hmm.. svårt val!

Nä, nu ska ja nog vila lite:) natti!

// Marie.

Finns ingen som henne!

Jag kom av en slump in på någon skönhetsblogg som gärna delade med sig om att hon var Sveriges första skönhetsblogg m.m. Väl där inne såg jag att hon hade jääättemycket länkar till andra skönhetsbloggar, och tänkte gå igenom alla för att se ifall jag hittar någon ny favorit!

Men det är bara att konstatera. Det finns INGEN så bra som Linda Hallberg. Det gör bara inte det! Möjligtvis kan det kanske bero på att hon är professionel MUA och har då lite bättre förutsättnigar, men ändå. Flera av de i listan var också det men de var inte ens i närheten!

Känns som att många är rädda för färger med, men det är inte snyggt när man använder en jätteknallig färg men snålar med den så det bara ser konstigt och ofärdigt ut! Ska man ha så knalliga färger ska de också vara knalliga, hela vägen ut! Sådeså;)
Men det är ju skillnad på jätteknallig färger, och färger som är ljusare och mjukare om ni förstår vad jag menar, höhö.

Nej, men som sagt, Linda hallberg, oslagbar!

Men det finns ju fler. Eller rättare sagt 2 till, som jag också älskar! Småstadsprinsessan och Candis.
Ingen av dem är Make up-artister, men båda är intresserad av smink och skönhet, och båda två är också riktigt duktiga! De bästa om ni frågar mig, av de som inte är utbildade:) Men man KAN ju faktiskt inte jämföra en profesionell MUA med någon som bara är väldigt intresserad! Men som sagt, skitduktiga tjejer det dära!:) och med bra bloggar!
Dock så ser man inte så mycket smink hos candis längre, vilket är synd, men förut, då var det mycket och det var bra!=) Men blev ändå fast vid bloggen så läser den fortfarande!

Tråkigt men sant så får jag väl hela enkelt nöja mig med mina gamla vanliga skönhetsbloggar, haha. Men det är ju inte fy skam det heller!:) Kom på nu också att det finns en till skönhetsblogg jag gillar;) nathalie heter den tjejen!:) Lika gammal som mig och riktigt duktig!


http://candis.se/
http://www.smastadsprinsessan.se/
http://naatta.blogg.se/

Detta är deras bloggar! ( kan ju som sagt inte det där med länk direkt i bloggen.. haha! ). Men ni kan ju kopiera länken;) Kolla in deras bloggar om ni är intresserade av smink å så, ni lär inte bli missnöjda!:D

// Marie.


1-0.

Åh, 1-0 i matcher för Färjestad! SÅ JÄVLA GÖTT! vilken bra match det var också!:D Riktigt kul, hoppas på guld nu!:)

Idag är jag åter hemma å vilar upp mig. Fast blir te å göra lite skolarbeten. Läsa naturkunskap har jag gjort än så länge å ska snart börja med en uppsats! Hoppas det finns någon info om det jag vill skriva om nu bara.. annars vet ja inte va de blir:( Jobbigt jobbigt, men de löser sig nog!

Idag har jag haft turen att värken gått över te höger öra också, jippie! ..... Inte så kul. Så måste köra nässpray nu flera gånger om dan i en vecka. jag hatar nässpray. Hoppas det går bra ändå!

Nä, nu ska ja kolla runt lite innan ja börjar med uppsatsen! Så hejsan.

// Marie.

ont i öra

Febern sjunker men mitt öra värker:( så jävla trött på å ha ont i örat nu så imöra  ringer ja sjukhuset å kollar om nån kan titta på det jävla örat! men det är säkert inget.. som vanligt! Men vi får väl se! Ska i alla fall ställa klockan på 8 i morgon å upp å ringa med en gång! hehe...

för övrigt är jag jävligt hungrig... har inte ätit sen 6 i morse, om man bortser från chips å brownies då! får se vad det blir å käka ikväll=)
Beställde också lite grejjer från eleven förut med som kommer i morgon, så får väl underhålla mig med dom när ja är sjuk=)

// Marie.

sjukling + helt otroligt!

Ja, ingen bra stark på veckan. Kännt mig dålig sen igår kväll å imorse gick ja te skolsköterskan å tog tempen. 38.2 grader! Hon tyckte jag var tapper som åkte te skolan när jag mådde dåligt bara för å träffa min grupp vi gör grupparbetet med, men sa åt mig att jag ska åka hem och lägga mig! Så ja, var i skolan i en halvtimme ungefär, ganska värt! Men men:) Nu ska jag ligga i soffan resten av dagen! Hoppas ja är bättre i morgon i alla fall.



Eleven har fått in en ny lipplumper också som jag är sugen på att testa! Det är som ett läppbalsam med skimmer i och jag har sett före och efterbilder och det ser jävligt bra ut!! och endast 35 kr?! Helt otroligt! Ska nog lägga en beställning snart!=)

Väntar för övrigt fortfarande på mitt paket från kosmetikan... :( Hoppas det kommer idag så ja kan sysselsätta mig nu när ja är sjuk!:)

// Marie.

nya paletter

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Sitter här själv å lyssnar på musik och är sugen på att hitta på något! Beställde två nya paletter från kosmetikan i måndags, men de har dock inte kommit än. Hade verkligen hoppats få dem innan helgen så jag kunde testa och leka lite när jag för en gångs skull inte jobbar! Men så blev det tyvär inte.. Fick mail om att de var ledsna för förseningen, så får väl godta det, även fast jag väldigt gärna velat haft de! Men kommer väl på måndag förhoppningsvis:)

Känner mig för övrigt helt mör i kroppen efter att ha hjälpt till med flytt hela kvällen igår samt 5 timmar idag! Upp och ner hela tiden med massa tunga saker! Inte så kul:) Men bra motion! haha;) Hade tänkt att inte resa rava från soffan på resten av kvällen och det har ju gått bra:D sitter så bra här så! haha:D



En av paletterna! En rougepalett med färger för både shading, highlighting samt "vanlig" rouge att ge färg till kinderna med!!
Har velat ha denna lääänge och tog mig i kragen å beställde nu :) Ska bli riktigt kul att testa sen! Känner att den ljusrosa kommer bli en stor favorit=)


Å så denna goding då! Den sista 88-paletten. Metal mania. Bara den som saknades, nu har jag hela serien!:) Dock verkar det som om det är på g en ny.. såg på en utländsk sida är de säljer paletter att det kommit en ny in där! "ååhnej, då måste jag ju köpa den med:(". haha!;) Nej men alltid kul med nya paletter=)
Vet ju att dess systrar är svinbra så denna lär väl vara likadan!:D SKa bli kuuul å leka sen!



Slänger väl upp en bild på mig med då när jag ändå är igång!:) ( och när jag för en gångs skull är något så när fotogenisk! )

// Marie.

helgen börjar med tävling!

Är det bara jag eller är det störande när man inte får svar på sms? Riktigt irriterade, särskilt när man BEHÖVER svar... störande störande.

Men nu är det helg!! Det är inte störande iaf! Ledig i helgen med, så otroligt gött! Slutade tidigt idag med och när ja kom hem hade Linda lagt ut en ny palett-tävling på bloggen!=) Otroligt fin palett som jag verkligen vill ha! Så jag är självklart med och tävlar:) Finns det något bättre sätt att börja helgen på än med en kul tävling? Tror inte det!:D

Ikväll ska ja hjälpa till att flytta... Snark, gå upp å ner i massa trappor, jöbbit! Men bra motion;) haha, kan man äta nö gött sen med bra samvete:D haha!

Talang börjar ju ikväll med! Hoppas verkligen inte att jag missar det, för det vill jag se! men nu ska ja glassa lite så ha de gött!

// Marie.

RSS 2.0