tråk

Goder afton på er. Jag vill fortfarande veta vilka de är som kollar min blogg! tala gärna  om, är nyfiken;)

Denna vecka har hittills inte haft mycket att erbjuda. Haft skittråkigt både igår och idag, men vad ska man göra? Vill träffa mina gosisar! Lär åka te karlstad någon dag å träffa mirris! Saknar henne. Godingen.
Emma träffa jag igår! Det var najs. Så jag kom på, gårdagen hade faktiskt lite att erbjuda.

Följde med min mor in till stan när hon skulle jobba. Hämtade min cykel i cykelrummet där jag bodde innan och drog mig bort te ica för å kolla på emma när hon jobba. Synd bara att hon satt i kassan mestadels och att folket aldrig sluta komma.. Stod där en bra stund! haha. Drog mig bortåt expert i alla fall för å köpa nya hörlurar. Säffle har ju dock inte vidare mycket att erbjuda. Fanns inget headset te samsung, vilket dret. Så fick bli hörlurar till mp3! Men de funkade ju kanoners.

Sedan gick ja vidare te ica för å stå å kika en stund till, hih. Följde med emma hem till henne några timmar och vid 6tiden tog jag cykeln å drog mig hemåt! 1 mil! i motvind!! lite småjobbigt,   men gött vare. Å resten av kvällen va skittråkig.

Nu undrar jag vad morgondagen har att erbjuda! Inte mycket kan jag tänka mig. Vill göra något, vill träffa folk! Inte bara sitta här å glo. Hitt på nå! Hihi.

Hej mä sej.

// Marie.

rösta!

Finns det något störigare än folk som bara slutar svara när man skriver? Särskilt om det är den personen som börjar skriva, och sen efter en stund blire bara tyst... HATAR sånt. Så störande!!! Eller när man inte ens får svar! Gud så irriterande.. Men men, det löser man med att inte höra av sig tillbaka, haha! Ialla fall jag.

Gjorde en klänning på nelly.se förut. Man ska designa sin egen klänning å den som får flest röster vinner en resa å pengar å shoppa för på nelly å så! Inga fel med andra ord.  Vill du hjälpa mig så kopiera länken å rösta!;) gärna på alla klänningar ja gjort:) hehe, men främst denna!

http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=gsBYO819xDKiNchpVsvsp85uitKcUDx1txM8uA4fEDEPdj3zSmh6#Gallery


Midsommar idag också ju. Ganska tråkigt, finns inget å göra.. Hade velat göra nåt kul men icke! Å bror min skulle kommit hem idag också men så är han sjuk... Tråkigt, men men. Har faktiskt jävligt tråkigt och vill bara att dagen ska ta slut. Hejs

// Marie.

arg

Jag har sett bilder från min första gymnasieklass när dom tog studenten + balen. Känns jävligt knepigt. Jag kunde ju varit med där! De såg ut att ha det så himla roligt... Men ja, jag har ju mitt kvar! om 368 dagar! :D Tiden går ju fort så^^ och dessutom vet jag innerst inne att det inte hade funkat att gå kvar där iaf, så det känns bra ändå:) Men lite sorgligt är det ju, när man ser alla bilder...

För övrigt är jag förbannad på mctime också. Alltid är det nånting... Nu skulle ja precis boka en tid som finns nu i juni, och eftersom jag jobbar så himla lite i juni vill jag ju ha allt ja kan få! Men när ja ska boka står det att jag inte får boka, pga något i mitt anställningsavtal... VÄLDIGT konstigt måste jag säga! Har jobbat där ett år nu och har aldrig hänt innan. Hmmm? knepigt.. skrev iaf te chefen å fråga! VIll ju kunna jobba när det väl finns tider liksom! jag hoppas VERKLIGEN att det bara är denna månaden det är så i alla fall, och inte hela tiden... då blir jag ännu mer förbannad!

Jaja, hej på er.

//  Marie.

inget

Här var det ett tag sen;)

puss

// Marie.

tankar om nytt + tävling

God morgon på er!

Jag har funderat på sistone.
När jag gjorde denna blogg var det ju tänkt att den skulle handla om skönhetsrelaterade saker, men det sket sig ganska direkt. Vet inte riktigt varför, men det bara blev så. Kanske beror lite på att varken min kamera eller mobil ger så bra bilder som jag vill? Inte så kul att visa saker om man inte ser bra nog.. MEN. Jag tänkte ge det en chans till!

Denna blogg kommer vara som vanligt, ingen ändring, men jag tänkte även skaffa en ny blogg, som handlar mer om det jag tycker är kul! Smink och så... Jag HOPPAS verkligen att det går vägen denna gången, det vore så kul:) Och eftersom ni få som redan läser denna blogg, troligtvis inte är så intresserade av "skönhetssaker" och inte vill läsa om det, så får ju denna bloggen vara kvar som vanligt:) Även fast den är så tråkig^^


Och på tal om skönhetsbloggar. Det finns ju en del jag läser, och har på sistone faktiskt hittat två nya!!:) Känns jättekul, man blir så sugen på å dra ihop något snyggt när man ser andra göra snygga sminkningar! Mina två absoluta favoriter inom dessa typer av bloggar är http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/ och http://www.smastadsprinsessan.se/.

Den första Linda är MUA så det är inte så konstigt att hon är svinigt bra!! Men den andra Linda är inte det, utan är som jag, bara väldigt intresserad! Och även grymt duktig. Tycker till och med mer om hennes blogg, just för att hon är en "vanlig" människa eller hur man ska kalla det:) Vet inte riktigt hur ja ska förklara, men ni förstår nog säkert va ja menar! Kul att se någon som INTE är MUA, göra sådana bra sminkningar å så. Och att hon dessutom kombinerar med att berätta om roliga, och tråkiga, saker som händer i hennes liv och massa roliga tävlingar, gör bara saken ännu bättre!

Och just nu, finns en tävling gällande ett kit från bare minerals med massa gottit innehåll!=) Är grymt sugen på det, eftersom jag aldrig använt mineralsmink! Har blivit tipsad om att använda det flera gånger, men inte blivit av. Kul att själv få bedöma om det är så bra som alla säger. Och eftersom jag tänkte skapa en ny blogg, så vore det ju perfekt att börja med att recensera detta kit! Då har man ju en bra start liksom, och ja tror det skulle bli lättare att köra vidare efter det! Men man vet ju aldrig=)

Men i alla fall, om DU också är sugen på att vara med å tävla, så gå in på hennes blogg! http://www.smastadsprinsessan.se/ var det! Direktlänk finns i spalten till höger! Vet ju som sagt inte hur man lägger in länkar i bloggen! hahaha xD måste nog lära mig det om ja ska skaffa ny blogg:)

Nej, nu ska jag fortsätta kika runt och bli inspirerad av andra bloggare! Ha en bra dag! Tjing!:)

// Marie.

RSS 2.0