tatueringen å pepparkakshus

Hihi, där är den!



Igår flyttade Emma till Säffle, :D Så igår kväll kom hon hit å skulle baka pepparkakshus. Ja va te Ica innan å skulle köpa sånt färdigt hus, men de va slut. SÅ fick köpa pepparkaksdeg i stället å göra eget! Kul tänkte jag, lite pyssligt:D Men det gick åt helvete, hahaha. När vi nästan satt ihop det rasade hela skiten ihop. Men skorstenen blev fin! Alltid något.. HAhaha..
Får göra ett nytt försök en annan dag, med färdiggjort hus!!


Idag äre ju första advent vilket innebär julbord!:) Göttit. Mamma gör ju goaste julbordet som finns så riktigt längta efter maten;) haha! Ska bli mysigt:)
Skyltsöndag med. Snöar som helvete, helt  vitt ute! Ser knappt nånting för snön. Så int så kul å gå själv då kanske... Men men!

Nu ska ja göra nåt, hejs

// Marie.

lite öm

Hallojsan!
Fortfarande öm efter igår, men de går väl över snart hoppas jag;) Eftersom jag är så lurig av mig så visste ingen om tatueringen men de flesta hade sett min facebookstatus igår så de undrade såklart vad jag gjort! Miranda lyckades gissa rätt, tattoo, haha! Duktigt flicka. hehe. SÅ va tvungen å visa å de tyckte det var skitsnyggt:) Kulit, hehe.

Idag är det fredag och GÖTT. Sov en liten stund efter maten, haha, så jävla gött!

Och btw, smastadsprinsessan.se har en tävling nu där man kan vinna ett sminkborstset! Jag är självklart med å tävlar så är du intresserad så kika gärna in hos henne:)

Ne, nu ska jag kika rut e stund sen blir det idol! Ha de!

// Marie.

tattoo

Hallojsan!

Nu var det ett tag sen jag skrev här, men har helt enkelt inte orkat. Inte haft nö å säga heller så;)

Idag blev iaf en liten spontanare måste jag säga. Bestämde mig för ett tag sen att ja ville göra en ny tatuering och kom på i tisdas vad det ska stå:) Så skulle några klasskamrater till Fish eye och tatuera sig idag ( aja baja, 17åringar! ) så följde jag med och skulle boka tid. De fråga när jag ville så sa jag när som, och så vart det idag!
Gjorde ju min första tatuering där och vart skitnöjd och va jättetrevliga å så! Men så har dom ju gästtatuerare där också, så denna veckan var det en tjej! Det var hon som skulle göra på min klasskamrater och hon hade tid över efter dom så det vart mig också:) Fick ju lönen idag ändå, så vafan;) Lika bra å köra på!

Hade velat ha han jag hade sist gång, och EGENTLIGEN hade han tid, men det blev tjejen! Men det vart skitbra så det gör inte ett dugg=)

Lägger väl ut bild imöra eller så! Hehe;)

Måste också säga att HELVETE va ont det gjorde. Min första, i nacken, kändes inte ett dugg, men denna! JISSES... Visste inte vart jag skulle ta vägen, hahh. Men revbenen, ett av de värsta ställen! Inte konstigt att det kändes, haha..
Tog en timme ungefär, så måste nog säga den smärtsammaste timmen i mitt liv, haha! Tur att texten inte va så lång;)

Låg å skakade ibland och vart alldeles kall om händer och fötter. USCH, glad ja vart när det va över, haha.. Men nu är det gjort! Göttit:) Heheh

PUSS

// Marie.

grin

Åh, skulle börja 17 idag men blir 14.30 i stället. SKa göra ansiktsmålning på 16 ungar! Får väl se hur det går.
Jobbar till 21, vilket är dumt med tanke på provet i morgon som jg inte hunnit läsa på! Måste göra det nu, efter jag skrivit klart.
Jävligt tråkigt me att det är personalfest ikväll. Och självklart jobbar jag. Såg på schemat nu att det verkligen är planerat att det är personalfest, me tanke på vilka som jobbar... Men men! Kommer väl fler gånger...

Btw, jag har klippt mig! Får kanske bild under veckan, eller när det hela är klart med färg å så;) hehehe. får se!

PUSS

// Marie.

tröttis

oj, undrar vad det är som är så intressant när man inte skriver?;D Hehe.

Efter praktiken idag gick ja å Emma te Duvan för  spana på idolerna. Såg dock bara bakifrån. Jävla väktare. Bättre än inget iaf;)

Är trött som fan så orkar inte skriva något idag. Skriver mer imöra! PUSS

// Marie.

så bra tävling!

åh, hon har gjort det igen!!! Ytterligare en tävling hos smastadsprinsessan.se! Denna gången ska man surfa runt inne på eleven.se och välja ut vilken produkt som helst och skriva i tävlingsinlägget på hennes blogg vilken produkt det är samt motivering, så är man med och tävlar! 3 personer kommer under december månad då få precis den produkt de önskade sig!! SÅ JÄVLA BRA TÄVLING ELLER VA SÄGER NI?:D Och att man får va med och tävla hur många gånger so helst är ju ännu mer kanon:D Åh, älskar verkligen den bloggen!!!:D

Hur som helst så önskade jag mig en hårfön:D Har ju ingen konstigt nog:S Har önskat mig det ett tag men aldrig fått så håller alla tummar och tår nu :D Är ju jävligt bra att ha när man klippt eller färgat någon så man kan kolla igenom i torrt tillstånd! Så hoppas hoppas hoppas:D

Meen, nu ska jag snart dra mig :) Ska hem till mor och far för att gratta pappsen och käka mat! mumsigt:d Hörs sen!
PUSS

// Marie.

paletten och besviken

Haha, logga precis in och såg att jag fått en kommentar till föregående inlägg. "Håkan" var avsändare, kunde man förstå att det var Emma?;) haha, jaa! haha!

Ialla fall, va å hämta mitt paket förut:D Paletten jag vann alltså, höhö. Ser riktigt fin ut och fick den jag ville!:D Naajs. Tänkte testa den idag men orka. Blir imöra;) Glittereyelinern som va med också såg lite knepig ut... Kanske beror på att jag gick med den ute ett tag, kanske stelnade;) haha, får se om den blir bättre.

Va å handla förut med. Va extrapris på choklad jag brukar ha när jag bakar så tänkte köpa några nu så man har tills julbaket. Gick runt i en kvart på Pekås. Hittade fan inte! Visade sig att det var precis där jag varit några gånger, haha. Dumt. Men fick i alla fall med mig hem!

Nu sitter jag och är besviken. Ringde salongen två gånger förut. Andra gången fick dom mitt nummer så hon skulle ringa tillbaka när hon hade tid. Det är 3 timmar sen, salongen har stänkt nu. Riktigt dåligt måste jag säga! FÖRHOPPNINGSVIS ringer hon i morgon i stället. Om inte, ja då blir jag ledsen. Men men, får se va de blir.

Är sugen på å göra en double down nu! Eller ska man göra panncaces? Får se;)

PUSS

// Marie.

vann paletten!

Åh, är så himla glad nu!! Skrev ju i föregående inlägg att jag var med och tävlade om en superfin ögonskuggepalett hos Linda, och jag vann den!!!! Så himla kul :)

Skulle precis sätta på Harry Potter ( som jag somnade till igår kväll ) men ville bara kika in hennes blogg först, som jag göra flera gånger per dag. Och det senaste inlägget var just om tävlingen och såg direkt att hon skrivit vem som vunnit en tävling och självklart tittade jag på det först. Kände igen kommentaren och såg på namnet " Marie", det måste ju vara jag sa jag till min sambo! Så tryckte på länken och kom in på min blogg! Blev skiiitglad verkligen:D Har varit med i så många tävlingar hos henne och äntligen vinner jag!=)

Efter jag väl såg att jag vunnit, ja då kollade vad det var jag hade vunnit, haha:) Kom inte ihåg vilken tävling det gällde men såg sen att det var paletten! Så himla kul :) Ska bli kul å testa verkligen!

Hihi, är så glad nu, och nu ska jag läsa de andra inläggen på bloggen med :) Hann bara se att jag vann och maila till henne innan jag satte mig och skrev här, haha, så uppspelt blev jag!:) Men i alla fall, TACK Linda:) Kram!

// Marie.

tävling

Åter igen är jag med och tävlar hos Linda. Denna gången om en sminkpalett! Ser riktigt fin ut och håller alla tummar och tår och hoppas det är min tur denna gång:) haha!

länk till tävlingen : http://www.smastadsprinsessan.se/2010/11/smink-palett-tavling.html#links

Gå in du med=)



Varit å käkat middag hos mamma och pappa idag och det var GÖTT. Riktigt smarrigt. Hon är bra på å laga mat hon, min käre mamma. Dock blev det dit, äta, åka hem... Skulle sitta barnvakt hela kvällen också... Som jag klart hade sagt NEJ till från början men icke! Tycker det va dumt eftersom vi va bortbjudna och hade vetat det långt innan detta kom in.. Men men, Blev som det blev och nu är ju dagen över så skit samma!
Ska fortsätta kika runt nu. Pussis och god natt.

// Marie.

julpynt

Mm, kom hem för en liten stund sen. Har varit på helkroppsmassage, riktigt gött dä! Fick presentkort av min käre sambo på vår 1årsdag och använde det först NU! Men har inte haft tid innan så, och bättre sent än aldrig, eller hur?:)

Fotmassagen va nog de goaste av allt, synd bara att den fick minst tid!! Men men, allt annat va gött ändå. Förutom när det gjorde ont, haha. Men skönt faktiskt.

Sprang ni på hemmabutiken efter det med för å kika lite. Hittade en stjärna! Den ska köpas, hehe.
Vi har ju knappt några fönster i lägenheten eftersom vi har takfönster, så till jul kommer vi ha två ljusstakar i vardagsrummet. Det är allt. Så tråkigt! Så har bestämt att vi ska köpa en liten stjärna med och ha i köksfönstret. Och jag hittade ju den perfekta på Hemma, perfekt storlek, rätt färg och bra pris! Ska nog dra och köpa den senare idag:)

Ska bli sååå mysigt när man börjar julpynta =) Längtar redan! Ha julsaker över hela lägenheten, gu så mys!:D Hihi:)

Ne nu ska ja kika runt på lite recept så tjaa, skriver sen :)

// Marie.

beställd plattång!

Åh, är så glad! Äger ju ( jävligt konstigt nog eftersom jag pluggar till frisör å allt ) inte en plattång (!!). Har varit med i några tävlingar nu hos Linda, småstadsprinsessan, där man kan vinna suuuperfin plattis från Ghd, men har tyvär inte vunnit någon gång. Vi fick även för några veckor sedan i skolan erbjudande om en ghd-tång för 1200, kraftigt rabatterat, men kände att jag inte har råd att slänga ut 1200 bara sådär, så blev ingen nu heller....

Var i alla fall hos syster yster i lördas och kollade på lyko:s hemsida! Och till min förtjusning hittade jag en plattång från Ga.ma för endast 456 kr!!! Väldigt rabatterat alltså.
Tvekade lite först om jag skulle köpa eller önska mig i julklapp, men kände att jag inte orkar vänta så länge och jag har ändå en del pengar över så köpte den!! SÅ om några dagar kommer den hem till mig, wiiie:D Är så glad!

Ga.ma är ju typ bästa tången på marknaden, och till ett bra och rimligt pris! Känns skiiitbra detta. Dock plattar jag ju håret otroligt sällan, då jag gillar mina lockar bättre, men ändå! ALLTID bra att ha faktiskt. Särskilt till luggen som gärna lägger sig lite som den vill, eller om man helt enkelt har en dålig hårdag så är det ju bara att platta bort bekymret. Så bra.

Hihi :) Hoppas jag inte blir besviken!!

// Marie.


RSS 2.0