slingor!

Tjeenare mannen!

Tänkte bara skriva ett kort inlägg här innan jag kryper till kojs! Har varit hos Emma hela kvällen å gjort slingor på henne! Såg ut å bli riktigt bra te slut:D Ska bli kul å se imöra när det är helt torrt å grejjer! Hihi!

Imöra äre redovisning på grupparbetet i KOS också... Sista veckan nu.. GÖTT när det är över kan man ju säga!!! Blir även hockey i möra, skojjigt:) Hihi.

Nej, nu blir det sängen så tjenixen!

// Marie.

sminkvideor!

Är helt mör i kroppen efter dagens arbete! Ändå har jag bara jobbat 5 timmar! Illa.. Haha! Men har vare redigt förbannad idag på jobbet med så kanske beror lite på det ialla fall...

Nu har jag glassat en stund och åter igen kollat på sminkvideor på youtube! Att jag inte tänkt på det innan, det är ju verkligen lättsam underhållning! Hahaha! När man ser vissa klipp så är man så otroligt glad att man faktiskt kan det här med hygien och över huvud taget kan sminka sig! Självklart sminkar sig alla på olika vis men man blir ändå lite " NO, NO, NO!!" ibland. Det som förvånade mig mest var ändå en make up-artist! Gjorde många "nybörjarfel" så att säga. Och inte alls medveten om hygien! Illa illa... Men som sagt, bra underhållning!

Snart äre i alla fall Solsidan! Ska bli så kul. Söndagar är nu för tiden bästa dagen på veckan. Jobbar nästan varje söndag ( = OB= mer cash ) å så är det Solsidan och Time out på kvällen! Så himla bra avslut på veckan! Snart ska vi i alla fall käka lite så vi höres;)

// Marie.

bowlingkväll

Tjeeenare mannen!;)

Den där bilden jag prata om i morse blev det inte mycket med! Va ju personalfest igår och idag ( vainte med igår ) och hade egentligen inte tänkt va med idag heller eftersom jag jobbar imöra! Men så tjöta ja å Emira lite om det förut å bestämde oss för å va med ändå!;) Så jag sluta klockan 19, hem fort som fan å duscha, sminka om mig och göra mig iordning å sen gå te bowlinghallen! va där exakt! ;) bra gjort tycker jag;) hehe!

Blev bowling i 2 timmar i alla fall och för första gången på fler ÅR va ja inte sist! Första serien kom ja 2a och andra å tredje ledde jag stort;) Sen kom Yasar den jäveln ifatt på nåt konstigt vis! Slutade iaf att vi kom på samma poäng... men FAN va bra jag va idag! haha:D Och witthaya började svindåligt men kom igen och vann hela skiten! haha! Som det kan gå... Men jag är iaf nöjd med min insats;)

Nu skulle de andra te Emil för å sen dra te Harrys men jag å några te kände inte för det så vi gick hem:) Ska ju som sagt upp i morgon! Men annars hade det vare kul:) Får bli en annan gång;)

Nu ska ja ta det lugnt ett tag sen blire sängen!:) PUSS

// Marie.

jobbdag

Snart ska man kila iväg till jobbet! Jobbar 12-19 idag:) Känner mig faktiskt rätt sugen nu! Ibland känner jag mig så otroligt osugen man kan bli.. Men idag ska det bli gött:) hehe!

Tänkte ifall jag skulle sminka mig i mossgrönt idag, så jag matchar vår fula tröja! haha! Men det fick bli ljus, skimrig grön:) Kommer väl bild ikväll!;) HAha!

Ha en bra dag så hörs vi senare:D Puss!

// Marie.

en vecka kvar av kos!

Åh, en vecka kvar på KOS, sen är det slut! Ska bli så jääävla gött. Redovisning av grupparbetet på tisdag och min grupp är först ut! wihoo:D Efter oss är mirres grupp och det vill man ju se, och sist är emmas grupp, så där emelllan kan man ju sooova!;) haha! nejdå...

Denna veckan har gått ooootroligt fort måste jag säga! HIMLA GÖTT. Men ska ju jobba hela helgen så blir ju inte ledig ändå, men men=) Cash är ju naajs;)

Ikväll blire let´s dance och tacos:) SKa bli göttit, höhö.

Måste också säga att jag har nog den bästa mamman man kan ha! Hon berättade igår att hon tänkte städa hos oss idag när ingen är hemma, haha. Hade tänkt göra det som en överraskning först men hon berätta:) Så hon börja halv 8 imorse, efter hon kört mig till bussen! När jag kom hem vid halv 4 var det skinande rent=) Och köpt ny dörrmatta och badrumsmatta hade hon gjort med! Och en godisskål stod på bordet, haha:D vi har pratat om godis i skolan så de va lite gött;) Men nu är ja inte sugen på mer.... Ändå har ja inte åte så möe! Bra det:D

Lite annat smått å gott låg i kylen med, massa mat å så=) Så himla go! Det var välbehövligt iaf=) Mamma<3.

Nu ska ja kika på lite grejjer å drömma att jag var miljonär så ja kunde köpa ALLT=) hehe! hejdå:)

//Marie.

våga gå hela vägen!

Har sötte på youtube en stund å kika lite klipp på folk som sminkar sig! Märke ganska snabbt hur många det är som säger "jag gör si och så och bla bla bla så det inte blir för mycket". Men! Ibland SKA de va för mycket! Det är inte alltid fint å ta " lite mindre " för att det ska se mer "naturligt" ut. Ska det va så ska de va! Tycker jag.
Är det starka färger så ta fram dom då! Snåla inte med skuggor/läppstift/pennor eller vad det nu kan vara, bara för ni är rädda för att det ska bli för mycket! Kör fullt ut eller skit i å sminka er över huvud taget! Våga lite granna! :)


Nog om det!
Nu sitter ja å käkar wasa havre. Stor jävla hiss till dom! Så jäääävla gött, hehe! Ska ut å bre nån till å sen blire sängen;) tjenixen!

// Marie.

Skulle uppskatta lite hjälp!

Tjenixen!

Nu har jag precis beställt hem en ny palett:) SKa bli sköj å använda den sen! Bara en till så har ja hela den serien=) wihoo! ska beställa den om några veckor, hehe najs!=)

BTW!! Är det någon som bara kan säga lite snabbt hur man gör för å ändra storlek på texten? Tycker det känns lite fult att ha SAMMA storlek på texten HELA tiden... å ja som inte kan göra  " Marie hissar" t.ex. i snygga stilar så känns det lite amatörigt=/ Jag är ju i och för sig amatör, men vore kul å lära sig så det blev snyggt med!

Vore snällt med lite hjälp!!!

// Marie.

ny kategori

Mörn mörn!

Visst är det typiskt när man får sova hur möe man vill men ändå vaknar tidigt? Halv 9 idag... Typiskt:( Varför kunde jag inte sova te typ halv 11, som häromdan? Det var gött! Hehe

BTW! Tänkte började med "hissar och dissar" i bloggen också:D haha! Som så många andra gör...;) Men skit samma, kul ju! Får ni se va ja gillar å inte gillar:D haha!  Synd bara att jag inte kan ett dret om design så man kan göra det lite snyggt eller så... Men skit samma! Får väl hitta nån som kan lära mig, men så länge får ni stå ut med skittråkig desig:D haha. Har ju inte så många läsare så är väl ingen av er som bryr sig ändå?;) Hihi.

//Marie.


colltjej_92

Tjenixen!

Testade mina nya penslar som jag visade i föregående inlägget idag! Och jisses, bra penslar detta! Jättemjuka å goa för ansiktet och ögonskuggspenslarna tog fram pigmenten riktigt bra! Är helnöjd!=) Riktigt bra köp må jag säga! Hihi:)



Va te skolan å träffade gruppmedlemmarna förut å gjorde klart arbetet:) Så imöra är jag ledig å ska te skolan på fredag å sätta ihop allt! Ska bli så skööönt när denna kursen är över! Inte särskilt kul må jag säga:) Hehe.. Bara hemtentan kvar! + uppgiften vi fick i stilanalysen som hör te detta... men de går väl bra förhoppningsvis!:)

Ja å emmy kände inte för å käka i skolan idag så drog ner te stan för å äta nåt. Angelica följde med också, mycket trevligt:) Efter mycket tjöt slutade det med burger king! HAHA, kul, med tanke på att jag jobbar på donken! haha;) Nej men har aldrig åte på burger king så kände att ja ville testa... Eller ja, en gång, å då va det äckligt, men tog kyckling nu å det va ju gött så...;)

Sen kom Amanda också å vi gick runt å kika lite på stan! Va in på lagerhaus bland annat där jag köpte ett par snygga brillor!;) Haha! Kommer glänsa te våren!
Slutade med en lång fika på espresso house också;)Slutade vid 12 typ men hemma halv 6! haha;) men det var gött, alltid kul å umgås med kompisar:)


Å idag kom emma hem från gran canaria också, äntligen! haha, saknat henne lite faktiskt;) får se ifall det blir iväg å simma en sväng imöra, vore gött faktiskt;)



Haha, är hon cool eller vad?!

// Marie.

löning!

Lönen kom, men försvann lika snabbt igen!

Haha nej då, men nästan.. .fick ju hyffsat bra lön ändå, men blir bättre nästa månad:) sen går det neråt igen:( Blir ju bra lön nästa månad eftersom ja jobba 3 extradagar sista veckan på lovet, + 2 extra söndagar, så sammanlagt 10 dagar i januari! ganska bra:) Synd bara att lönen jag får i mars inte kommer va alls lika kul=/ men men, betydligt bättre än inget! SÅ jag klagar egentligen inte:)

Men pengarna har gått åt idag. Bland annat beställde jag grejjer från eleven för 650 kr förra veckan som jag betalade idag. Jag å emma ska ju börja dansa också så har lagt undan pengar för kursavgift+medlemsskap! Å så lite andra grejer jag lagt undan pengar för som jag inte orkar ta upp :)

Nu äre bara 500 kvar av lönen. Men får studiebidrag på måndag med så kommer ha ca 1300!=) Det är ju bra. Så nu ska ja beställa en palett tänkte jag. 2 till så har jag hela samlingen!! Den sista paletten får bli någon annan månad:)


Detta skitsnygga penselset beställde jag! 18 penslar för 399 spänn, KAP ELLER VAD?!?! Har läst hos Linda att de ska vara väldigt bra också! Ska testa imorgon så skriver sen vad jag tycker:) Snyggt äre ialla fall, den som säger nåt annat är inte riktig i hövvet!!

Nä, nu ska ja kika vidare å drömma om så himla många saker jag vill ha... Just nu är jag faktiskt inne i en fas där jag typ enbart vill ha skönhetsprodukter och inte kläder! På både gott å ont... Vad är meningen å va snygg i ansiket om man har skittaskiga kläder? Hehe.. får bli lite nya vårkläder mer framåt våren tror ja!=)

Hejs!

// Marie.

ny blogg!

Varför måste man få uppgifter som man inte kan hitta på internet?:( Inte alls kul faktiskt. Får fortsätta en liten stund å se om jag hittar annars får ja kolla i böcker imorgon i skolan! Det löser sig nog:)

Förresten! Vet inte alls hur, bara tryckte på någon länk, och kom in på en ny blogg, som verkar intressant! Träning blandat med smink + lite annat vardagsaktigt, perfekt tycker jag! Sitter å kollar igenom nu och kommer troligtvis fortsätta läsa! Hehe=) Jag är ju så kass så ja vet ju inte hur man gör så man länkar direkt i bloggen.. Men i alla fall, skriver adressen så får ni kopiera  in den själva sen! haha :)
http://lavitadilovisa.blogg.se/

Nu ska ja strax göra krubb! Tjenixen

// Marie.

kassa skönhetsbloggar

Kom in på någon sida " 3tjejer" eller nåt och såg i vänsterspalten att de länkat sina bästa skönhetsbloggar. Tittade in på en del av dom och tänkte va i helvete är detta? Ren SKIT allihopa faktiskt.. Tänkte att jag kanske skulle hitta någon ny kul blogg men inte någon verkade intressant. Inge vidare på å sminka heller kan jag ju säga.. Ska man hålla på med mycket smink å så ska det ju ialla fall vara välgjort! Inte himla massa ögonskugga och typ INGEN mascara. Riktigt fult. Förstör ju alltihopa!

Nej, tacka vet jag Lindas sminkblogg och småstadsprinsessan! Det är duktiga tjejer det med INTRESSANTA bloggar!

Hej på er, nu ska ja börja med min del av grupparbetet!

// Marie.

idioti

En ganska bra start på veckan må jag säga. 3 timmar rolig skola=) Förstår dock inte de människor ( gaaaanska många i min klass) som skiter i å gå te skolan för att det inte är en hel dag. Varför? Så himla dåligt, särskilt med tanke på att idag var vi ju i salongen. Om man skiter i å gå å ha salongsarbete bara för det inte är en hel dag är man dum i huvudet tycker jag. Ena gruppen hade dessutom prov, och den andra började på nytt klippmoment. Man är störd i huvdet om man skiter i det tycker jag.

Men det är ju vissa som inte kom för de var hemma å höll på med uppsatsen som vi fick i TISDAS som ska va klar i möra... Men är man så jävla dum så man sparar allt till sist så får man ju skylla sig själv, men fortfarande dåligt å stanna hemma pga det.

Men skit samma! Fick i alla fall min beställning från eleven idag:) Naajs. Ska bli kul å testa de nya sakerna!!
Ett penselset bland annat, ska bli spännande!=) hehe

Nu ska jag snart laga krubb så tjenixen!

//Marie.

tävling!

Va precis in på en blogg som ligger med på förstasidan här på blogg.se och såg att hon hade en kul tävling:D Man kan vinna ett tandsmycke ( som jag velat ha ett bra tag! ). Så tänkte va med å tävla:D

Länken te hennes blogg är http://vadfanskajagheta.se/ !
Va med å tävla du å:D

// Marie.

jobbat i 12 timmar nu!

Åh, herre min skapare!!
Jag har de senaste 12 timmarna ( om man bortser från 2-3 timmar när jag lagat mat, duschat å bakat, så typ 9-10 timmar) hållt på med det jääävla arbete.
Kultur och stilhistoria kan ta sig i rava. Usch! Inte roligt alls, och väääldigt jobbigt...

Men man skulle väl kunna säga att jag kommit halvvägs nu ialla fall! Dock när jag är klar med rokoko nu snart, så har jag nyklassicism och stilblandningar kvar. DVS de två längsta kategorierna, eftersom de innehåller flera olika stilar i sig... Illa:( Men det är bara å kämpa på! Imöra vid den här tiden är jag FÖRHOPPNINGSVIS klar:) Hade vare gött å va ledig på fredag som jag trodde, men icke:( Ska te skolan å kolla på någon film å starta igång grupparbetet!! Hoppas på en inte alltför lång dag iaf! Hade faktiskt vare gött å vilat ut någon dag:) För idag och imöra är ju knappast några glassardagar!=)

Jag kan ju säga att jag ALDRIG i hela mitt liv "pluggat" såhär mycket!!! Jag brukar glassa å läsa på en gång typ å så går det skitbra, men nu vare ju ett jävla arbete å göra så det blir ju inte riktigt på samma sätt... Men men!

Lite kul ändå att typ halva klassen skrev på facebook igår att de tog helg nu och att det var så gött. Förstår inte hur dom kunde skriva så när de såg uppgiften vi fick! haha. Men vem vet, de kanske haft mer tur med sökningarna än jag haft så det inte tagit lika lång tid? Eller kommer det bli stressigt för dom nu på slutet? Det återstår att se...

Nej, nu ska ja fortsätta med mitt arbete och när jag är klar med dessa 2 sista underrubriker ska jag äntligen SOVA! Ska bli så gött. Kommer sova som en stock inatt!=)

PUSS

// Marie.

jobbat i 12 timmar nu!

Åh, herre min skapare!!
Jag har de senaste 12 timmarna ( om man bortser från 2-3 timmar när jag lagat mat, duschat å bakat, så typ 9-10 timmar) hållt på med det jääävla arbete.
Kultur och stilhistoria kan ta sig i rava. Usch! Inte roligt alls, och väääldigt jobbigt...

Men man skulle väl kunna säga att jag kommit halvvägs nu ialla fall! Dock när jag är klar med rokoko nu snart, så har jag nyklassicism och stilblandningar kvar. DVS de två längsta kategorierna, eftersom de innehåller flera olika stilar i sig... Illa:( Men det är bara å kämpa på! Imöra vid den här tiden är jag FÖRHOPPNINGSVIS klar:) Hade vare gött å va ledig på fredag som jag trodde, men icke:( Ska te skolan å kolla på någon film å starta igång grupparbetet!! Hoppas på en inte alltför lång dag iaf! Hade faktiskt vare gött å vilat ut någon dag:) För idag och imöra är ju knappast några glassardagar!=)

Jag kan ju säga att jag ALDRIG i hela mitt liv "pluggat" såhär mycket!!! Jag brukar glassa å läsa på en gång typ å så går det skitbra, men nu vare ju ett jävla arbete å göra så det blir ju inte riktigt på samma sätt... Men men!

Lite kul ändå att typ halva klassen skrev på facebook igår att de tog helg nu och att det var så gött. Förstår inte hur dom kunde skriva så när de såg uppgiften vi fick! haha. Men vem vet, de kanske haft mer tur med sökningarna än jag haft så det inte tagit lika lång tid? Eller kommer det bli stressigt för dom nu på slutet? Det återstår att se...

Nej, nu ska ja fortsätta med mitt arbete och när jag är klar med dessa 2 sista underrubriker ska jag äntligen SOVA! Ska bli så gött. Kommer sova som en stock inatt!=)

PUSS

// Marie.

så fint väder!

Mörn mörn!! :)

Idag lyckades jag vakna halv 10, otroligt! Nu för tiden vaknar jag ju nästan alltid tidigare, haha! Är inte riktigt som andra 18åringar haha:)

Men det är skönt å va uppe tidigt, man får ut mer av dagen! Tänkte att jag ska sätta mig med min kultur- och stilhistoria nu! Hoppas på bättre lycka med sökandet idag! Vore så skönt å bli klar idag eller imorgon så man kan ha tid med allt annat=)

Är ju så himla fint väder idag så man blir så sugen på å gå ut å gå! Synd bara att det är -5:( skulle vare plusgrader som igår! Men har jag tur så blir det plus imorgon igen så man kan gå ut på en långpromenix:)

Igår lämnade vi in pengarna för godiset också. Inte alls kul å pröjsa ut med 850 kr:( hoppas det finns någon som vill köpa nu efter ialla fall! För även fast vi lämnat in pengarna får man ju fortsätta sälja, så man får ihop de pengar man lagt ut! Så hoppas på lite tur=) hehe, är det någon som vill ha twix eller snickers är det bara å höra av sig!!;)

Nej, nu ska jag att ta å fortsätta med mitt arbete. Ha det gött!=)

// Marie.

kultur å stilhistoria

Jag är inte ett dugg sugen på kultur och stilhistoria. Verkar tråkigt. Jobbigt också! Började med det enskilda arbetet förut men hittar ju fan inget på internet:( Så jävla störande! Å vissa saker kan man ju själv, men kan inte skriva med det, för man måste ha med källa till precis ALLT.. Usch! Har gett mig för idag å gör förhoppningsvis resten imöra! VIll ju ha helt tyst omkring mig när jag gör sådant, så bäst å passa på när man är ensam hela dagen:)

Å imöra åker Emma te Gran canaria!! Inte alls avis... :( haha! Men gött för henne i alla fall. Hade gärna velat åka någonstanns jag med kan jag ju säga!! Får hoppas man vinner på lotto=) haha!

Nu ska ja kika runt lite å sen se på svensson svensson, så tjenixen!

// Marie.

idiotjävlar

Sämsta man kan göra när man håller på å säljer saker inför typ klassresor å så är ju å beställa från ett företag där man inte kan skicka tebaka skiten! Särskilt när det handlar om 62 jävla påsar. SÅ OTROLIGT DUMT.
Själv beställde man ju broschyrer från kakservice, där man säljer å sen skickar tillbaka det som inte är sålt, MYCKET bättre. I stället för å pröjsa allt själv. Men icke! Trots att vi prata möe om det var det " men vi tar twix å snickers nu, det är lättsålt". Var några som bestämde det helt själva och sket i att flera stycken hellre tog kakservice.

Men det jag är mest arg på är att jag idag fick mail på facebook " en sista påminelse om att pengarna ska in i morgon, annars får ni åka hem te mig eller sätta in på mitt konto". WHAT?!??! Har inte ens fått en första jävla påminelse!!!!!! Så jävla dåligt. Hade man vetat det hade man ju för fan ut å sålt i fredas ändå, även fast ja mådde dåligt!

Å så sa emma att de skickat mail förra veckan, men inte te mig, och sen frågat i skolan " säljer marie godis?". MEN FÖR I HELVETE!!! Var ju för fan jag som började tjöta om å sälja godis ( fast från det 1000 ggr bättre företaget då ). Till å med pratat en hel del om det med de som har hand om det denna gången. Var till och med en av få som va på skolan å hämta godiset samma dag som det kom. ÄR MAN HELT JÄVLA BORTA DÅ OM MAN INTE VET IFALL JAG SÄLJER ELLER INTE?!?!

De skrev ju till å med upp en lista på vilja som säljer å inte ( 7 st som inte säljer... ) så dom kunde väl tittat på den innan de skickar ut mail???? Eller i alla fall skickat ett nytt mail te mig när de fått reda på att jag säljer!! MEN ICKE!!!!!!!

Är så jävla trött på vissa människor nu. SNÄLLA, LÅT EMMY HA HAND OM DETTA NÄSTA GÅNG!!! HON har i alla fall koll...

Får väl avrunda lite lent då.. Jag har ju cash så ja kan lägga ut pengar... Men ändå, 1000 spänn för godis? Kul.

Tackar så mycket. idiotjävlar

försäljningstävling

Åh, btw! Hade försäljningstävling förut på jobbet med! Hade 4 kassor öppna å så körde vi den som sålde mest under en timme! Så berätta Yasar förut vem som vann, and guess who?! hehehe;)  en biobiljett fick ja! dock har ja inte fått den än men ändå, ska få i alla fall:) Kul att jag vann! vann med ca 500 kr, ganska bra alltså!!

Ville bara säga det;)

// Marie.

solsidan!

Solsidan är fan i mig ett av de absolut bästa serierna som någonsin visats! SÅ JÄVLA ROLIGT!! Har haft nedräkning i månader å ikväll va första avsnittet:D lika bra som väntat! Längtar till nästa söndag så man får se fortsättningen:D Kan knappt bärga mig! Hihihi.

Nu ska ja se ett par avsnitt av Svensson svensson ( som också är så grymt!!! ). Så tjenixen!


// Marie.

lasse stefanz

Jaha. Då var ytterligare en jobbhelg avslutad. Jävligt gött! Vare riktigt möe folk idag å som vanligt när det är stresigt, blir mååånga griniga och egoistiska. JOBBIGT. Men men!

Igår kväll va Lasse Stefanz på medis å ja å Emma va där! Det var roligt, hihi. Många gubbar som bjöd upp till dans! haha! Och 2 gubbar på slutet... Emma va ute så stod själv å vänta på henne så kom det fram en gubbe å sa att ja va så himla snygg, haha! Å efter han kom en till gubbe å sa typ samma, fast 1000 fler gånger typ... hahha! Så himla kul. Jag bara stod å skratta ja. Men snällt av dom:)

På tal om inget, så har jag ju en hel del twix å snickers kvar å sälja... Närmare bestämt 38 påsar! Så om det är någon där ute som läser detta som är sugen så HÖR AV ER!!! Skulle bli himla glad så ja slipper pröjsa nästan 1000 spänn själv för godis liksom.. Men men!

Och på tal om inget igen, så fick ja mail från eleven häromdan där det stod att de skulle börja med en recensiontävling. Man ska recensera någon produkt från eleven och den bästa recensionen varje vecka vinner presentcheck på 100 kr hos eleven! Tävlingen startade denna veckan och såg i morse att jag var först ut å vinna=) Wiiie=) hehe! kul.

Nu ska ja kika runt lite på internet så tjaa:)

// Marie.

lista!

Emma hade nån lista på sin blogg som ja tydligen är tvungen å göra så;) läs å njut! haha.

 

1. Tre namn jag lyssnar till: Marie.

 

2. Någonting jag tycker om med mig själv: att jag är cool

 

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: finns det något dåligt med mig då?

 

4. Detta är jag rädd för: jag fruktar ingenting!

 

5. Tre saker jag vill ha varje dag: fint väder, värme å roligt!

 

6. Två saker jag absolut inte kan göra: Kullerbytta å allt annat dret inom gymnastik!

 

7. Detta tycker jag om att göra: söva, handla, tjäna pengar!

 

8. Detta vill jag göra just nu: äta

 

9. Bästa känslan: när man har cash

 

10. Värsta känslan: känna sig ensam

 

11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: rolig, charmig, schysst!

 

13. Jag vill gifta mig: Ja

 

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: campa på kusten med Kulle å Krasse;) Åka till Tusan beach igen, åka te USA å kolla på kändisar.

 

15. Min käraste ägodel: Ola!

 

16. Något jag vill ha i present: en bil!

 

17. Detta har jag på mig just nu: byxer tshirt å min skitsnygga rosa "jacka"

 

18. Favoritkläder: pyjamasbraller å tshirt!!

 

19. Favoritdjur: hund

 

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: dansband, hiphop och en del pop.

 

21. Favoritlåt just nu: Don´t look back in anger med Daniel från Idol!

 

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: roligaste= salongen ( om det inte är så drygt som det är ibland bara.. )

tråkigaste=hmm.. har ju inte så många ämnen så inte något som är tråkigt direkt faktiskt! kanske svenska...

 

23. Stjärntecken: león!

 

24. En bok jag älskar: Räcker det om jag älskar dig?

 

25. En film jag älskar: Svensson Svensson - filmen ( och alla harry potter! )

 

26. Tv-program jag gillar: Solsidan, cirkus Möller,

 

27. Favoritdoft: Måste nog va Curios av Brittan! Dock har jag inte den doften... men längtat efte den läääänge!

 

28. Detta äter jag gärna: Grillat

 

29. Dricker helst: vatten å cola

 

30. Favoritgodis: choklaa

 

31. Hit vill jag gärna åka på semester: Turkland

 

32. Färg på mina ögon: blå

 

33. Min längd: 1.63

 

34. Jag tror på: mig

 

35. Jag spelar: kinect


36. Person jag beundrar: moí

 

37. Så här bor jag: lägenhet i stan. saknar att bo i hus..

 

38.Lever du livet?: nja

 

39. Det här tänder mig: asexuell

 

40. Det här gör mig avtänd: människor!

 

41. Favoritfärg: rosa

 

42. Favoritcitat: hmm..

 

43. En hemlighet jag vet: ...

44. Bästa present jag fått: presentkort på Susie picant


45. Senast köpta skiva: Larz kristers nya! te pappa i julklapp;)

 

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: att jag passar i alla roliga färger som andra människor inte vågar använda! Typ som rosa, lila, gul, orange å alla  snygga färger!

 

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: att jag är så röd

48. Udda förmåga/egenskap: kan vicka på näsborrarna!

 

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: en söt hund

 

50. Vad lyssnar du på just nu?: tv:n

 

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?:skolan! ska snart dra å handla... kolla let´s dance!

 

52. Var är dina föräldrar födda?: mamma i blekingen å pappa vet ja inte xD värmland tror ja. han har ju bott lite överallt så!

 

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: vet icke

 

54. Vilken är din favoritrestaurang?:Alfies!

 

55. När badade du i en pool senast?: i våras i turkiet! Om man bortser från simturen i badhuset igår...

 

56. Har du varit med i någon skolpjäs?: jadå

 

57. Hur många barn vill du ha?:  3

 

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?: hårdrock å metal å sån dret, blä. varför gillar man när folk skriker?

 

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: det var för ett halvår sen men..

 

60. Vad har du för TV-kanaler?: så gott som alla

 

61. Har du åkt moped någon gång?: ja

 

62. Har du busringt någon gång?: Ja

 

63. Har du fått felparkeringsböter?: Nej

 

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump : fyfan va äckligt!

 

66. Har du en egen trädgård?: hos mamma å pappa:)

 

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: simpsons

 

68. Kan du alla orden i nationalsången?: tror det

 

69. Badkar eller duschkabin?: badkar

 

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: harry potter 6

 

71. Favoritpizza?: Adria! ( från dilans )

 

72. Chips eller popcorn?: Chips

 

73. Vilken färg på läppstift använder du?: rosa såklart

 

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: Nej

 

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: nej

 

76. Apelsin- eller äppeljuice?:. beror lite på. dricker inte så ofta heller så... men troligen apelsin

 

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: kulle å krasse, i skolmatsalen;)

 

78. Favoritchoklad?: marabou mjölkchoklad

 

79. När röstade du senast?: I höstas

 

80. När åt du en hemodlad tomat sist?: nog aldrig gjort det!

 

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: ja

 

82. Är du bra på matlagning?: Lätt

 

83. Klarar du att tanka själv?: nja

 

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV? : Nej

 

85. Pepsi eller Coca Cola?: Cola

 

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: yes. donkenkläder är snyggt det! ( not )

 

87. Vad var det senaste du handlade?: pizza;)

 

88. Har du kräkts offentligt? : tror icke det

 

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: föst mångmiljardär, sen hitta den sanna kärleken

 

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: nja

 

91. Har du ringt något betalnummer?: jadå

 

92. Kan man vara vän med sitt ex?: kanske

 

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: mamma

 

94. Hade du mycket hår som liten bebis?: som vanligt tror ja

 

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?:  hahah, hade ju ett skitbra... men bytte efter en hel del missförstånd!HHAHA, så nu har ja vanliga tråkiga " hej du har kommit till maries mobil... bla bla bla". ska nog byta tebaka te de gamla snart!;)

 

96. Vad har du i din väska?:  plånbok, handkräm, tuggummi, penna, sudd, penna, massa dret, nässpray, skavsårsplåster, solkräm, panodil. typ.

 

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: kollar på tecknad film

 

98. Vad är du tacksam för idag?: Att det är helg å nästa vecka inte lär bli  go;)

 

99. Var hittade du den här listan?: på kulles blogg!

 

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna: Emma igen;)


Haha, en del svar kanske är lite oseriösa... men ändå!

// Marie.

träning och tävling hos Linda!

Sitter med fötterna i mitt älskade fotbad å bara göttar mig. Har vare duktig idag! Va å simma förut när ja kom hem från Karlstad. Bara en halvtimme, men ändå. Kom ju några störande pöjker som bara lekte å skvätte å hade sig. Synd, med tanke på att det var så lugn å go stämning innan! Men men.

Nu ikväll har jag varit på zumba med Emma! Har velat testa det skitlänge, å i höstas när ja väl skulle göra det lyckades jag skada mig på gymet veckan innan, så det blev aldrig av.. Men nu så! Fy i helvete va jobbigt det var! Svetten bara rann om mig!! Så svetti har jag nog aldrig vare innan:P haha! Synd bara att jag fick håll mitt i.. Inte så lätt å köra hårt då! Å så hade ja så förbannat ont i huvudet, men det gick över när vi kom igång som tur va:)

Nu känns det ialla fall jävligt gött att man gjort något nyttit idag!! Hoppas på fortsättning på detta=) Är ju så kul också att jag äntligen har någon att umgås med här i Säffle! Det är ju första gången på ett par år om man säger så...


BTW! Linda har nu en tävling också som jag väntat på läääänge. Har önskat mig just denna tävlingen i flera månder å nu så kom den! Är överlycklig:) Handlar om primer och concealer från too faced. Har läst så himla mycket bra om både concealern och primern å har velat ha dom skitlänge! Dock är de ganska dyra... Så jag hoppas så inihelvete att jag vinner denna gången!!=)

Vill du också va med å tävla så gå in på smastadsprinsessan.se! Hon har nya roliga tävlingar hela tiden!=) Och en otroligt bra blogg:D

Nu ska ja fortsätta götta mig så tja!

// Marie.

glädje

Nu vare att bra länge sen ja skrev här! Har väl haft fullt upp. eller nåt...

Idag va i alla fall första dagen på nya praktiken! kan inte säga annat än att det känns SUPER!!:) tror jag kommer trivas jävligt bra där! Första gången sen jag började frisör som jag känner glädje inför å gå på praktiken!!:) så himla sköönt.

ska bara ta det lugnt ikväll så orkar inte skriva mer! tjena.

// Marie.

så schleten

Känner mig schleten. Vet inte riktigt varför dock... Jobba idag, 4 timmar bara, men va alldeles slut i benen när ja kom hem! Va blire?

Ska dra igång å träna iaf! Ja å emma har tänkt oss börja dansa:D haha! får se vare blir med det;) Tänkte även börja simma på torsdagar ja :) Samma sak där, få se vare blir;)
Längtar ialla fall tills det blir varmare å snön försvinner så man kan gå ut å gå. Inge kul å gå när det är massa snö! Mycket mysigare å va ute å promenera i vårsolen=) LÄNGTAR till våren!

Imöra blire lite kalas ialla fall å sen hem te mamma å pappa:) Mysigt!

Somnar nog snart så hare gött.

// Marie.

jobbdag

Tjeenare mannen!

Haha, äre bara jag som längtar till den 16e när Solsidan drar igång igen? Åh, har räknat ner nu ett bra tag å snart är det äntligen dags!!:D Ska bli så jääävla rolit! haha.

Idag ska jag jobba några timmar i alla fall. 12-16, så ska snart knalla iväg. Hoppas på en hyffsat lugn dag, haha. Som i måndas, det var lagomt!

Väntar fortfarande på lite grejjer ja beställde i söndas. De vill aldrig skicka iväg dom känns det som... Vissa sidor borde vara mer serviceinriktigade, å skicka beställningen samma sag eller dagen efter! Som eleven. Ääälskar den sidan, dels för jävligt bra och roliga grejjer och dels för att det går så snabbt! Beställde ju lite grejjer i måndas kväll som kom i onsdags, och jag är suupernöjd med dom:) Har en hel del beställningar kvar å göra... Men det får bli när lönen kommer igen!

Å så ska ju Linda ha en tävling snart om en primer från too faced! Har velat ha denna sen jag såg den första gången!!! Hoppas verkligen man kan vinna den=)

Nu ska ja väl snart klä på mig å kila! Ha det göttit:)

// Marie.

shopoholic

Idag ska jag vara så jävla slapp det bara går å bli. Eller ja, blir väl en sväng med dammsugaren ikväll, men förutom det, bara softa. Har varit väldigt förkyld senaste veckorna och börjar äntligen bli frisk!! ( bara hostan och snorigheten kvar ). Känns jävligt gött. Köpte ju Kinect sports förra veckan som verkar jäääävligt roligt, men har inte kunnat göra så många grenar pga att jag inte vill bli ännu sämre. Inte så kul å hoppa runt där å bli trött av ingenting.

Det är ju så när man är sjuk, man blir trött av nada. Så jag tänkte att jag ska bli helt frisk, sen börja spela kinect varje dag!! Fatta va slimmad ja kommer bli, hahaha! Jävligt bra träning faktiskt. Jobbigt som fan! Hade ju några av Dennis kompisar här på nyår å spela det i flera timmar å dom vart görsvettiga;) Så bra träning och jävligt roligt är ju inte helt fel!

Just nu sitter jag med mitt lyxiga fotbad och bara njuter. Varm, bubbligt å gött! Finns ju olika lägen på apparaten så man kan ställa in, men nu nöjer jag mig med bubblorna och värme;) Så underbart. Och ute snöar det. Ska inte lyfta rava från soffan på ett tag tänkte jag utan bara sitta här å kolla runt på internet med disney channel i bakgrunden! Så najs.

Väntar på paket också! Beställt lite grejjer från eleven och yves rocher igår å förrgår också! Längtar tills det kommer, hehe =) Alltid kul med paket:D Skulle även beställa ett par skor från ellos men blev något fel igår så gick inte=/ Ska testa nu!

Hörs

// Marie.

ensamt

Hallå där.

Nu har ja inte skreve på några dagar. Illa. Men har inte örka. Jobbat igår och idag också!

Nyårsafton var mycket trevlig i alla fall:)  känns underligt med nytt år nu! Tiden går så himla snabbt.. Och det känns så ensamt at inte Sanne är här. De senaste 4 åren har hon ju varit här första veckan i januari, men inte i år... Känns så jävla tomt! Saknar henne verkligen :(

Jobbet idag gick väl sådär. Efter 1,5 timme fick jag hostattack ( förstår inte vad som hänt nu för tiden? ) och jag kunde inte fortsätta riktigt. Mitt under en beställning! SÅ när jag gav växeln vände jag bort huvudet å trodde jag skulle dö. Började plocka ihop maten men klara inte så gick ut å hosta. Så kom Therese å fråga hur det var med mig och sa att jag kunde sätta mig en stund. Så ja gick å drack massa vatten å tog det lugnt så blev jag bra sen.

Dock kändes det inte så säkert att stå i kassan med tanke på hur jävla möe folk det var. ( Som i torsdas, tog aldrig slut ). Så jag vek happy meal-kartonger, gjorde dricka, diskade, fyllde upp å gjorde välbehövliga saker som ingen annan hade tid med! Va skönt faktiskt=) Gött å slippa prata.

Blev glad i alla fall över att mina arbetskamrater var så goa å undrade hur det gick med mig å så! :) Alltid trevligt med omtanke ju!

Imöra ska jag jobba igen. Hoppas det går bättre då=)

Nu ska ja fortsätta skriva med Emma å kolla runt lite;) Tjenixen.

// Marie.

RSS 2.0