Grinigt

Är lite smågrinig ikväll faktiskt. Skulle ut på Koriander på halloweenfest med en kompis idag, som jag sett fram emot läääänge. Har köpt biljetter för både henne och mig, köpte till och med ett nytt läppstift ( tur att jag i alla fall inte köpte någon utstyrsel som jag tänkte!!) å när jag är på väg till henne så ringer hon och säger att hon inte vill gå ut... Blev riktigt besviken faktiskt. Usch.
Blev i alla fall att gå av bussen och dra till busstation igen! Men men, skönt å va hemma med.. Men hade faktiskt sett fram emot en utekväll med en vän jag inte sett på länge. Men sånt är livet!

Men att allt dåligt för något gott med sig brukar ju alltid stämma och även idag. Träffade min klasskamrat Angelica på station och tjötade med henne hela vägen hem=) Mycket trevligt måste jag säga.

Bara två dagar kvar på praktiken nu sen är det LOV. Ska bli så satans gött måste jag säga!:) Är riktigt sugen på å få sova länge! Gud så gött.

Känner att det blir en tidig kväll ikväll så tjenixen!

// Marie.

göteborg och rosa bandet

Tjenixen!

Igår blev det en tripp till göteborg. Hälsade på min bror och va ute å åt, dregött! blev inte så mycket vandrandes på stan, men de gick bra ändå:) Dock är jag sugen på å åka dit igen snart för å shoppa. Vi får se va de blir!

Hittade i alla fall en vinterjacka - SKÖNT. Den är från team sportia och är riktigt bra märke så förhoppningsvis är den jättevarm trots att den inte var svintjock. Vind och vattenavstötande iaf, den borde väl va bra då? Ja, det märks i alla fall.
Köpte även en skitcool mössa!:D Eller ja, rolig i alla fall. Skön är den med! Den lär jag använda i vinter=) Jag såg den och tyckte den såg rätt ful och rolig ut, men testade den och den va skitskön och såg rätt söt ut på:) Är skitnöjd i alla fall hihi :)

Idag är det ju min tur att stå på Mitt i city i Karlstad! Vi har rosa bandet-dagar torsdag-lördag och 11.30-14.45 ska jag stå. Ska bli kuuul!:)
Vår klädsel skulle vara svart med en rosa detalj. Jag har dock mer än detalj, haha. Jag som älskar rosa har ju inga som helst problem att hitta varken kläder, smink eller accesoarer som passar till idag! Hehe. Har rosa strumpor, linne, skärp, ögonskugga, rouge, läppstift, örhängen,armband och diadem! haha :) Blir mer " rosa med svart detalj" för mig eftersom det enda svarta är legginsen och skorna! Haha:) Här kör vi på stort!
Men som sagt, älskar rosa så det är bara kul :)

Nä nu ska jag borsta tänderna och fixa lite så ska jag ta bilen å hämta upp Anna sen för att dra till Karlstad! Tjenixen!

// Marie.

ny tävling!

Kom precis hem från praktiken å för å lugna ner mig lite från cyklingen ( som gör att jag får jävligt ont i halsen eftersom det är så kallt ) så satte jag mig vid datorn för att kolla in bloggarna jag följer. Finns 2 st jag följer varje dag ; lindas sminkblogg, candis och småstadsprinsessan!

Den sistnämnda hade en tävling förra veckan om en ghd-tång som jag så otroligt gärna vill ha. Ja var med i tävlingen men vann inte. Men så såg jag till min stora förtjusning förut att hon ordnat en ny tävling! WIIIE! Hoppas på bättre lycka denna gången :)
Gå in på http://www.smastadsprinsessan.se/2010/10/nu-ska-vi-fira-ny-ghd-tavling.html#links och va med i denna tävling du också!

Eftersom vi använder oss av ghd-tänger i skolan så vet jag ju hur otroligt bra dom är så är du intresserad är denna tävlingen verkligen värd att delta i!:)

Nu ska jag snart kika vad som finns hemma att laga till mat! Å så bonde söker fru snart, kanon:D HEJS.

// Marie.

Körkort kirrat!

Det är väl helt fantastiskt att jag lyckats hålla det hemligt så länge? Egentligen tänkte jag inte tala om för någon förutom min körlärare, och min mentor såklart eftersom jag va tvungen att ta ledigt från skolan. Men mamma verkade så himla nyfiken så berättade för henne också. Men inte en endaste till människa har vetat om att idag hade jag teoriprov+uppkörning!

Anledningen till varför jag inte talat om för någon är för att det vore pinsamt om jag kuggade. MEN DET GJORDE JAG INTE!:D Såååå jävla gött. Gjorde teoriprovet halv 9 i morse och uppkörning 10.45. Teorin gick galant men trodde faktiskt att jag skulle kugga på uppkörningen för jag gjorde ett litet "småfel" så att säga. Men icke! Hon jag körde med talade ju om innan att hon inte tittar  på varje enskild grej man gör utan gör en helhetsbedömning och jag vart godkänd. SÅ JÄVLA SKÖNT:)

Det konstigaste av allt, förutom att jag LYCKADES hålla det hemligt, var att jag inte alls var nervös. Jag blir nästan aldrig nervös, inte inför prov och sånt ialla fall. Skönt faktiskt :) Men nu har jag lagt undan mina teoriböcker ialla fall. Förhoppningsvis för all framtid:D Hihi:) Och ikväll bestämde vi oss för å åka på hockey, så min första tur med nytaget körkort blir till Färjestad i Karlstad! Haha:D Skojjigt:)


Jag har ju världens goaste mamma också. Ringde till henne när jag var klar och sa att jag klarat det och hon blev jätteglad för min skull och sa grattis. Vi gick ut å åt på restaurangen Bella Rosa här i Säffle å så, mysit=) Dock vart jag väldigt besviken på maten:(

Sen följde hon med mig upp och så såg jag att hon hade blommor, tårta och kort i handen, HAHA! Go som hon är så hade hon beställt tårta igår å va å köpte blommor förut innan vi träffades, haha :) Känns skönt å veta att hon trodde på mig =) Det hade ju varit dumt dock ifall jag inte klarat proven och hon hade beställt tårta och allt, hahaha! Men det löste sig, så sen ska vi käka tårta också=) haha! Schwarschwald, mumma. Såg riktigt god ut också! Hehe.. Världens sötaste mamma har jag i alla fall. PUSS

Nu är dagen räddad i alla fall och jag kan sluta tänka på å plugga körkortsteori och ägna mig åt skolgrejjer i stället. Inte för att jag har så jättemycket, men man kan ju i alla fall grejja med det jag har=) Har ju prov i naturkunskap om några veckor. Och bör kika på lite grejjer i svenska och teori samt låna hem ett hövve och träna på! Så det är en del ändå, haha. Men men, nu ska jag sluta skriva och gå till Ica och hämta ett paket=) TJA

// Marie.

idioter

Jag är så jävla trött. Tror jag somnar snart. Skönt att skolan är slut för den här veckan ialla fall! :D Synd bara att det ändå blir te å gå upp tidigt alla dagar förutom fredag... Men men! Det går ändå.

Har haft så djävulskt ont i hövvet idag, inte så jävla kul måste jag säga. Och vissa klasskamrater och deras HEMSKA skratt. Trodde jag skulle dö där ett tag faktiskt. Skrattar högt och jävligt länge åt fjantiga saker. Det är inte en hit när Marie är dålig!
Och så idioterna på bussen. 15 minuter innan den går är det några som har bråttom fram för att hinna med. Chauffören sa uppenbarligen åt dom att de int fick gå in för de gick tillbaka några steg. Väntade 5 minuter på att bussen skulle köra fram och sen RUSADE in i bussen. Övriga kön fan nästan sprang fram för å få en plats och knödde så in i helvete. Förstår mig inte på folk, man kan väl va lite lugnare eller? Störande som fan i alla fall. Skämms för dom.

Snart börjar i alla fall Lite sällskap som jag ska se. Sen ska jag lägga mig död i sängen. Kommer somna med en gång. Snark. Puss. Sov gott.


// Marie.

rosa bandet-dagar nästa vecka!

Har precis varit ute och gått. Riktigt skönt måste jag säga! Blev jääävligt svettig med alla kläder, men de är gött dä:D
När jag gick utanför portdörren var det ljust ute och när jag gick in igen var det nästan svart:O Helt otroligt va snabbt det slår om alltså. Snart är det väl mörkt vid 4 med, usch. Men mysigt ändå.

Pendlar just nu mellan Hitta nemo och Titanic, haha! Kulit. Fundrar på att baka kladdkaka eller nåt nu, vore gött faktiskt. Tror det blir det! Hihi.

Btw, nästa vecka har vi rosa bandet-dagar på Mitt i city i Karlstad. Så är du från Karlstad eller är där ändå, så kom dit och stöd kampen mot bröstcanser! Vi från frisör ska nämligen jobba med rosa slingor samt jääättefina rosa stenar man har i håret. Inte alls dyrt, och går till en bra sak! Så KOM DIT VETTJA. Jag själv står där på fredag mellan 11.30-14.45, så vill du ha en slinga eller lite stenar från mig, så kom då:) haha. Men det är folk från klassen där torsdag och fredag mellan 11.30-18 och på lördag 10-16, så kom dit och stödj kampen!:)
Jag tycker hursom helst att det ska bli SKITKUL :)
De övriga hantverksyrkena från skolan grejjar med annat också så  det är inte bara hårrelaterade saker, utan annat skoj också:)


// Marie.



Hatar uggs

Är jag ensam om att tyck att uggs är de fulaste skorna som skapats? Förstår faktiskt inte alls vad som är snyggt med dom. Skulle GÄRNA vilja ha en kommentar om vad som gör dom snygga, okej? Hjälp mig med det:)
Jag tycker i alla fall, oavsett vad ni kommenterar, att de är fulst ever. Usch och fy. Skulle aldrig sätta på mig såna.

Ialla fall hade jag enbart gympa idag, jobbigt som fan. Lär ha träningsvärk imöra! Gött dä.

Nä, har nog inget mer att säga, så tjaaa.

Såna här kommer aldrig någonsin finnas på mina fossingar!

// Marie.

Nu är det uppe på väggen, äntligen!

Nu har jag finally fått upp allting. Min egensydda skumgummidyna att fästa örhängena på fick jag efter låång tid äntligen upp. Som jag skrev i tidigare inlägget så är väggen så jävla hård så det är svårt att få in dem. Använde till och med hammare men de jävlarna vek sig hela tiden! Fick slänga närmare 20 häftstift pga det. JÄVLIGT irriterande. Men nu så!:D

Satte upp nästan varenda örhängen jag har och är nu riktigt nöjd!:) Finns några små örhängen som ligger kvar i nattduksbordet, men skit samma:) Upp kom det och bra blev det:D

Övre hyllan fick också prydas av mina parfymer och nagellack:) Även hudkräm,hårspray, glansspray och en leave in-inpackning fick pryda min skitsnygga hylla! Dock är det fortfarande jävligt fullt i badrumsskåpet med hår och hudprodukter, men de får stå kvar:)

Jag hade ju tänkt att D också skulle få ha sina parfymer och märkesdeodoranter uppe på hyllan, men jag vettefan nu.... Det blev rätt trångt med mina saker, HAHA. Oschysst... Nej men jag når ju knappt upp så måste ju ställa mina saker där jag kommer åt dom, så han får i så fall den sämsta platsen och vet inte om han är beredd att ta den och vara försiktig varje gång han ska ha någon av sina saker, så han inte har ner mina saker, haha :) Får prata med honom om detta och se ifall hans ska stå kvar där de redan står eller om jag ska göra plats åt honom:) Det löser sig nog!

Nu ska jag snart gå och sova, är faktiskt trött och ska upp och jobba 11.45! så GOD NATT.

// Marie.

Tjusigt va?:D Måste ändå säga att örhängen är så jääävla mycket snyggare irl. Färgerna och formerna syns inte så bra på bild märkte jag! Men kan ju sammanfatta att den färgglada sidan är till vänster och det mer diskreta till höger:D Julörhängena längst ner till vänster med... Så najs!
Dock hade jag velat ha ett "riktigt" smyckesskåp, men detta duger.Inte så fint med gliporna däremot. MEN MEN! SKit samma, örhängen har kommit upp på väggen i alla fall och det är huvudsaken. God natt.

så hård vägg

Är i alla fall klar med skumgummigrejen! det svåra är att fästa i väggen.
Min käre sambo va så söt å gick från Fredrik å köpte dricka te sig men köpte med häftstift och kom förbi med till mig, snällt:) Dock är väggen så inihelvete hård så får inte in dom! Ska försöka lite till nu annars får han hjälpa mig sen:)

JAja, som sagt, bild sen! tja.

// Marie.

pysseltajm

Det vart en spontanare till Karlstad igår faktiskt. Vi va ut å åt lunch på Bella rosa och for sedan till Åmål. Va inge kul där, så drog te Karlstad i stället. hehe. Gick på IKEA och ÄNTLIGEN har jag fått mitt "skåp". Egentliogen är det 2 hyllor men har gjort så det blir som ett skåp:D Slog 2 flugor i en smäll, ska ha parfymer,nagellack och hårprodukter på ovansidan och i själva "skåpet" ska jag ha mina örhängen.

Har så jääävla länge tjötat om att jag vill ha ett smyckesskåp som jag kan sätta in örhängen i, så att jag ser ALLA, men har aldrig blivit av.Det går ju liksom inte att köpa så man får göra själv. Fixade i alla fall skåpet och köpte tyg och skumgummi som jag håller på och pysslar ihop så det ska bli fint :) Är klar med ena delen, ska göra den andra nu sen börja sätta fast örhängena=) SÅ GÖTT. Ni får se bilder på det sen;) hehe

Nu ska jag fortsätta pyssla i alla fall så tjaa!

// Marie.

Milkshaken bara rinner

tjaa

Kom hem från jobbet för en stund sen. Blev lite övertid, hihi. Eller , 1 timme rättare sagt. Men det gjorde mig iiiingenting! Ganska soft faktiskt, va ju inte så mö folk heller. Å så hände lite roliga saker, HAHA..

Efter att jag fyllt upp kombom med glass och milkshakemix så skulle jag skjuva ( JÄVLAR, hur fan stavas det? ) tillbaka den och så hörde jag lite pip. Jag kolla på den och sa " oj, har jag kommit åt något?" Så skulle Emma fixa det så hon tryckte på en knapp men så började milshaken bara rinna. Bara rann och rann och hon ropade på Toffe att han skulle skynda sig! Vi stod där som frågetecken båda två och hade ingen aning om vad vi skulle göra.

Efter en stund så stoppade den i alla fall av sig själv, precis när han han fram. Han kollade på oss med ett frågetecken så berättade emma hur det gått till. Det såg ut som om han tyckte vi va helt dumma i huvudet, HAHAHA. Lite kul faktiskt. Jag och emma skrattade som fan. Det såg faktiskt jävligt roligt ut när milshaken bara rann rätt ner utan mugg och allt och vi står som frågetecken och springer runt å har panik, hahaha. Bra slut på kvällen måste jag säga.

hihi.
Nu ska jag ta mig en dusch iaf, sen kanske sova:) Men är ju ledig imöra så har inte brådis med det:d Hihi, men sov gott ni i alla fall! PUSS

// Marie.

Kung på brännboll!

Men tja.
Igår vare praktik hela dagen och möte hela kvällen! 21.30 kom jag hem, åkte 8.30 på möran, hehehe. Ganska gött ändå. Blev hem, äta, sova. Göttit.

Nu ska jag snart dra te busstation/tågstation! Torsdagar innebär ju enbart idrott för min del. Ganska soft;) Och imöra är jag ledig, hehehe ;)
Nej men i alla fall. Brännboll mot etterna idag. KUL! I våras spelade vi brännboll med klassen. Jag var så grym. Ägde verkligen. Och miranda var jätteförvånad, hon hade ju trott att ja va kass, men i själva verket var jag kung! Kul när någon tror man är dålig:)

Idag ska jag i alla fall briljera igen. Även fast det regnar och blåser, men jag tar mig igenom det! höhö. Ska spöa skiten ur ettorna! Hihi.

Annars ska ja väl läsa teori idag också, som vanligt. Körlektion står på schemat med, kanske den sista? vem vet? Jag vet, hehehe ;) Närmar sig nu .
Ikväll ska jag jobba också. Säfflefolk, kom å köp mat av mig. Haha. Har inte jobat torsdagskväll innan ( tror jag ) så jag vet inte om det brukar va folk då, men har en känsla av att det är rätt dött. Så får väl see!

Nu ska ja borsta tänderna sen dra. Ska väl väcka Emmy också, haha. Hoppas hon sover på tåget! Det brukar hon dock inte göra på 9tåget, men ändå. Kan väl hoppas. Så man får busa lite, hihi.

PUSS

// Marie.

Färjestad!

Jag är helt okunnig när det gäller bloggen. Har försökt fixa med lite länkar å så och har faktiskt lyckats få dit en länk! Den där med hur många prenumeranter man har och om man trycker på den kommer man in på bloglovin och kan lägga till mig som prenumerant:D Gör det vettja! Just nu har jag bara 1 prenumerant, och det är jag själv hahahaha. Vet inte hur det gick till men ah, bättre att det står 1 i stället för 0 ju:D haha! Även fast det bara är jag...

I alla fall, jag fick upp ikonen, men den är så långt ner. Har försökt leta upp så jag får reda på om det går att flytta upp? Ser ju lite dumt ut måste jag säga. Den bör ju stå överst och inte längst ner, haha. Men jaja, nån dag blir jag väl klipsk på detta.

Nu är det i alla fall hockey på tv och vargarna från Värmland ligger fan under mot soporna Brynäs! USCH, kasst. Eller ja, just nu kollar vi en annan match så det kanske har hänt något? Vem vet.

Hejja Värmland!

// M arie.

( bytte match nu så de ligger under med 3-2! än kan mycket hända, heheh.)

test

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1953573/kyssee?claim=jq2smtqfhz7">Följ min blogg med bloglovin</a>

Matförslag?

Åh, är ledig idag. Lite gött kan man ju tycka, men har en hel del att göra. Vaknade i alla fall strax efter 8 av att mamma ringde. Har ju inte berättat att jag är ledig idag, dum som man är! Hon ville i alla fall bara säga att hon bakade bullar eftersom det är kanelbullens dag,och frågade om jag ville ha en påse:D haha, så söt! Men japp, klart jag vill. Dock är ju inte kanelbullar min favourit, men ändå, finns andra i detta hushållet som äter;)

Ikväll ( tror jag ) någon gång kommer familjen Engholm Dalgic och hämtar Zlatan. Vi har varit kattvakt sen i lördags men idag åker han hem. Då är det ju bra också att ha bullar att bjussa på?;)

Jag har ju aldrig direkt tyckt om djur, men efter att jag var tillsammans med en kille för några år sen så älskade jag hundar. De hade 3 st som var heeelt underbara. Så jag är mer en hundmänniska än kattmänniska. Har aldrig riktigt tyckt om katter. Men det börjar komma mer och mer och nu är jag fan sugen på en liten söt kattunge! haha=) Får se vad det blir.

IALLA FALL, vad jag skulle göra idag ; ut å gå, duscha, fila fötter, diska, göra rent fritösen, göra mackor åt sambon, äta frukost, fixa lite på internet, kolla vilka kläder jag kan tänka mig att sälja, handla, laga mat, LÄSA KÖRKORTSTEORI.

Det sista är viktigast, men ändå inte kommit igång. Har hittills gjort de 8 första punkterna och nu ska jag kika på kläder och föra över pengar till mitt spelkonto! Sen ska jag banne mej läsa. Usch. Hoppas posten kommer snart med så jag kan se vilka kortpriser och så det är denna vecka så jag vet vad vi ska käka idag. Har glömt skriva matsedel...

Något förslag på krubb?

// Marie.

RSS 2.0