nya underkläder - hallelujha!

Gud vilken dag! Och än är den inte slut!
Var på zumba idag med klassen, kul men jävligt jobbigt! Efter det tänkte ja dra mig till Change, en underklädesbutik på MittiCity.

Har aldrig handlat där inne utan bara kollat runt lite och JISSES vilka priser! Men jag har så otroligt dåligt utbud av bh:ar och hittar aldrig något som passar. Det känns som de flesta bh:ar inte är ämnade för tjejer med lite större bröst.. Inte de snygga bh:arna i alla fall! Otroligt typiskt.

Men jag gick in på Change i alla fall och fick hjälp! Hann bara fram och snabbt kolla på bh:n jag tänkte mig innan en tjej kom fram och frågade o ja ville ja hjälp med något! Sa att jag ville ha hjälp med storlek, så hon mätte under brösten och kom fram till att jag skulle ha storlek 75. Jävlar! tänkte jag. Nu använder jag ju 85, haha! Men det behövde jag verkligen inte sa hon.. En bh ska ju sitta tajt och på yttersta hyskan, så 75 var perfekt!

Så tittade hon på själva brösten och sa " du kan nog testa 75H". Haha! Jag skrattade inombords. Jag menar, h-kupa? haha! Lite kul ändå. Men jag testa och den satt som smäcket!! Helt underbart.

Provade många bh:ar och alla satt jättefint och var sköna! Otroligt ovanligt för å va för mig! Hittar ju som sagt aldrig någon bra.
1 timme stod jag i provrummet!! haha, hade sådan beslutsångest! Men det slutade med den rosa jag kikat in mig på tidigare, samt en svart och en vit!

Så 3 bh:ar fick jag med mig hem, med tillhörande trosor. 1230 kr gick detta kalaset på. Och då hade jag massa rabatter!!! Alla 3 seten hade tillsammans ett värde av 2040 kr i vanliga fall... VILKA JÄVLA PRISER?! Men det är väl så det är, om man ska ha kvalité. Så jag hoppas verkligen de nu är så bra som de verkar!!  Just nu är jag i alla fall mer än nöjd med dom!!:) Och med personalen. Hon var verkligen supertrevlig och jättebra!!


När ja kom ut från MittiCity så snöade det... ILLA!! Och när ja kom hem till Säffle snöade det ännu mer. Inte kul att cykla då kan jag ju säga! Och direkt vart det ner i tvätten.. och nu för en stund sen är vi precis klara! Så skönt. Men ska strax iväg te dansen.. Är så jävla sleten men det är bara å pallra sig dit! Väl där lär det va lika kul som alltid:)

Nu ska ja sluta skriva i alla fall å snart bege mig! ha det!

// Marie.

helgen

Jaha, då sitter man här ensam å äter chips å kolla på let´s dance! hahah. Har ju tänkt å skippa godis fram till påsk, så de blir chirre i stället=) gött dä. haha

Besviken på finalisterna i let´s dance, hade velat se tina och figge! de va bäst. Men men!

Helg nu med, gött! Är trött å schleten. dock blir det jobb hela helgen... Men ska ju inte klaga, vet ju inte hur det blir med det där i april! Pengar är ju gött. Löning idag med, inte helt fel.
Är fundersam hur det blir med jobbet å allt... hoppas jag får lite svar på mina funderingar i morgon! För just nu är det bara jobbigt. Men men!

Nu ska ja återgå te chipsskålen å tv:n. Hejdå!  trevlig helg!

// Marie.

va glad man blir!

Tänk va lite sol kan göra för humöret egentligen..  När jag vaknade till runt halv 6 tittade jag ut å det såg mörkt och mulet ut och jag tänkte "åh nej, blir det en sån tråkdag idag...". Men ack så fel jag hade! När ja vakna nu, strax innan halv 9, skiner solen som bara den! och nästan 8 plusgrader! Är det inte underbart?!:) Man blir ju så glad=)

Om en liten stund ska ja cykla te bussen å ja ser faktiskt fram emot å komma up genom dörren å känna solen! gud så gött=)

Men först ska ja käka upp frukosten å borsta tänderna, så tjena!:)

// Marie.

varför?

Sitter som ett frågetecken nu och är grinig nu! Jag har ju vissa helger som jag jobbar, jämna veckor. Jag SKA vara schemalgd de helgerna och har varit det de senaste året uta problem, men nu när ja skulle kolla om nytt schema kommit upp ser jag att de 9-10 april finns jag inte med!! VARFÖR?! Kan väl inte jobba 2 dagar i hela april? Kommer ju ge typ 0 spänn.... Fyfan va irriterande!! Iofs skulle ja behöva vara ledig den 9e, men ändå!! Är ju inte helt säkert än liksom...

Näe, antingen mailar/sms:ar jag min käre chef i morgon eller hoppas att han är där i helgen så ja kan ta ett snack med han!! varför tar han bort mig från schemat?!?! Dålig stil.... Uh va grinig ja är nu! Ja ska ju för fan börja med nytt område i april med, å hur ska det gå om jag jobbar 2 dagar? DÅLIGT. Usch usch. Grinigt. Jag ska fan maila nu på en gång!!!!

// Marie.

Tävling igen!!! Hoppas på lycka!

ÅH, älskar ju tävlingar! Brukar dock aldrig ha turen å vinna, men försöka kan man ju=)
Nu är Linda på g med den bästa tävlingen hittills, enligt mig! 180-paletten!!! 180 snygga skuggor i en skitcool palett tävlas ut på hennes blogg smatadsprinsessan.se . En tävling man bara inte kan missa!:) Särskilt inte jag som älskar paletter!!! Gå in å tävla du med?;)

För övrigt var det segt å gå upp i morse. Å nu ska ja laga tacopaj!:) hejsan!

// Marie.

sängen

Ännu en vecka över! Dock blev denna några timmar kortare, då jag åkte hem vid lunch idag.

Dagen börja ju inte så bra, ont i magen å grejer. Å så en stund senare. Sprang rätt in i sängen och ont som helvete! Öm i hela foten, men klarade ändå gå te bussen. När ja nästan va framme halka ja te på den foten också...
När ja sen gick av bussen gjorde det svinont å ja fick halta. Kände att det var dumt å åka hem direkt när ja ändå va i Karlstad, så drog te praktiken.

Tala om för dom att jag åker hem vid 1, när jag har lunch. Berätta va som hänt å grejjer å att ja knappt kan gå å så. Å så för en liten stund sen va ja mitt uppe i å prata, så sprang ja in i sänghelvetet igen!!! SAMMA FOT!! Men tårna breve... Vilken jävla otur. så nu är hela höger fot öm å go! Kul dä. Bra avslut på veckan!!



Sitter å lyssnar på vår ena låt i dansen nu, svinbra!! GO å fin:) Hade ju tänkt träna in de nya stegen men får se om ja gör de lite senare:)

FÖr övrigt måste ja väl säga att det är gött att Färjestad är i semin!!:D:D Luktar sm-guld!! hehehe...;)

Trevlig helg på er!

// Marie.

första gången

Nämen gud så kul!! FÖrsta gången som en låt jag gillar vinner melodifestivalen! Det var fan i mig på tiden=) Höll ju på å spricka av ilska förra året när anna vann, men nu så! wiiie!

När det stod mellan danny, eric och the moniker bankade hjärtat som satan! Satt och skrev " ETT ETT ETT!" hela tiden, att danny skulle få 3 mest röster så han va ute ur leken. Gillade absolut inte hans enrofmiga låt. Otroligt tråkig att lyssna på. Dessvärre fick moniker tredje mest röster och kom 3a. Synd, hade hoppats på honom.

Men sen så slog hjärtat ännu hårdare och bara satt å hoppades på eric och blev så glad när man förstod att han vann!=) Så kul för honom! Tror han kommer lyckas i Tyskland nu, men vem vet, kanske blir samma flopp som förra året? Men nja, tror jag knappast! Hihi

Sprudlar nu!

Nix, nu ska ja se spiderman så tjenixen!

// Marie.

en vecka avklarad och tävling hos linda!

Åh, fredag, gött! En hel vecka på praktiken avklarad! En vecka kvar nu sen back to school haha:) Jag har lite delade åsikter om praktiken, ibland är det jättebra och kul och trivs som fisken i vattnet, men ibland är det inte alls så kul... Men så är  det väl med allt antar jag!

Idag var ialla fall kul, klippte å gjorde slingor på mamma! Det blev bra, dock inte så ljust som vi hoppats på, konstigt nog! Men då vet man det te nästa gång, att man får smälla på mer slingor=) Hehe..

Hade vare gött med en lugn helg men icke, blir jobb i morgon och söndag! Så helgen lär väl flyga förbi fortare än kvickt ialla fall....



Förresten så är Linda på g igen! Tävling om foundation från Too faced=) Älskar ju det märket och tror att den foudantion är riktigt bra, i alla fall vad man läst!! Är med å tävlar i alla fall å hoppas verkligen jag vinner! Vore väldigt bra med tanke på att den jag har snart når sitt slut:) haha!

Länge sedan jag hade tur i något med så känner att detta skulle lätta upp humöret lite=)

Länk till hennes underbara blogg finns till höger! Sagt det förut och säger det igen, är ju så oteknisk så vet inte hur man länkar i här xD HAH, Men länken te höger funkar iaf;)

Nu ska ja se let´s dance, så ha en trevlig helg på er!

// Marie.

mina favoriter!

Åh, va glad jag blev igår! Mina favoriter vann andra chansen i melodifestivalen igår!!!:D Så gött! Hihi!

Var hos mamma å pappa igår iaf. Vi bara åt å åt å åt å åt. Haha! Hungrig va man inte i alla fall;) Men det var trevligt:)

Idag blire jobb. Är inte särskilt sugen med tanke på min jävla förkylning. VIll ju bli frisk, ska ju ha praktik i 2 veckor med start i morgon! Inte kul å gå å hosta å snora hela tiden... Men men, hoppas man blir frisk snart :)

Idag far katten hem till sina ägare igen, äntligen. Men ibland är han faktiskt lite rolig, men oftast bara jobbig. Så det ska bli skönt. Han har ju vare här sen torsdag förra veckan!! Men nu så!:)

Hejs!

// Marie.

vem är du?

Good morgon! Jag är lite nyfiken, vem är denna enda person som besöker mig vareviga dag?:) Även när jag inte skrivit något på flera dagar så är någon inne och kikar! Vore kul att veta vem=) Har ju typ inga läsare, hahaha, så de få jag har vet jag vilka det är, men just denna vet jag icke! Så tell me:D Hhaa:)

Morgonen började på bästa tänkbara sätt. Var in på Lindas blogg ( småstadsprinsessan, länk finns till höger! Kan ju inte detta med å länka här... ) och såg att hon lagt ut en tävling på den nya paletten!!! Jag är ju helt galen i paletter så jag sken upp som en sol å är självklart med å tävlar=) Har ju den allra första 120-paletten, men skulle mer än gärna ha de två nya!
Dessvärre hade jag ingen tur när hon lottade ut den förra paletten, men nu hoppas jag att jag vinner!!:)

Skulle egentligen  varit ledig idag och velat åka till Göteborg, men så blev inte fallet. Ska jobba 11-19 idag i stället! Helt okej:) Har ju velat jobba denna veckan eftersom det är lov, men tråkigt nog fanns inga tider... Så igår, idag och söndag blir det! Bättre än inget:)

Nu ska jag kolla på halv 8 hos mig från igår, och käka frukost! Magen kurrar som en galning:D haha!

Trevligt helg på er!

// Marie.

verifierad

11.45-16.00 blev 11-18. Ganska gött. Å direkt ja kom hem kom ja på att ja glömt papprena. SUCK. Tur att jag snart är på språng igen så ja kan åka förbi och hämta dom! Hihi.

Verifierad i drive och pommes nu med, så snart börja i köket!;) haha. skojjigt.

Hade velat åka te götet imöra, men lär väl bli hemma. Trist, men  vill ju inte åka själv. höhö.

Hejs

// Marie.

RSS 2.0