Vart finns snygga hattar?

Idag tvätta ja håret för första gången sen jag klippte mig, och måste säga att det var ovant! Haha, vart är allt hår liksom??;) Har väl inte haft denna längden på håret sen jag var liten liksom?!;) haha! Kulit
Kanske ska göra något mer otippat nu.. När jag ändå är igång liksom, varför inte? Har mina funderingar;) Men får la se!

Vill så himla gärna ha en SNYGG hatt med. Har letat sen i somras! Eller ja, letat va väl å ta i, men längtat;) Dock aldrig hittat någon snygg:( Hoppas på bättre lycka snart!!

// Marie.

Halv 8 hos mig!

Precis kollat igenom förra veckans avsnitt av halv 8 hos mig! Alltid lika kul:D haha! Nu blire 2 1/2 män och halv 8 blire halv 8 hos mig igen;) Denna veckan är dom i Karlstad! fantastiskt. Ska bli roligt.

Ska väl ta å fylla på telen strax med, så ja kan svara på Kulles sms;) haha! Segis. Men snart så.

Hejsan

// Marie.

otippat

Det var otippat i lördags att ALLA låtar i melodifestivalen faktiskt va bra!! Men  jag höll på Nicke Borg; så jävla bra!! Hihi

Jobbat i helgen. Långa pass, full rulle. Måste säga att det var gött å jobba 8.30-17.30 igår, va ju så lugnt å gött på möran:) Hihi

Idag vet ja inte vare blir riktigt, slappa kanske.. Men skulle inte tacka nej te jobb om dom ringde! Faktiskt. Jag kan ju typ aldrig när dom ringer in mig, men nu kan jag ju. Å så jävla typiskt att när det väl är sportlov, då finns det inga tider, men alla andra veckor finns det dretmöe tider. STÖRANDE!! Men men :) Jobbar iaf på torsdag och söndag, alltid något...

// Marie.

sportlöv

Nu är det lov! Så gottit:) När ja skulle kliva av tåget i morse såg jag sms om att helene var sjuk! Vilket innebar att hennes lektion var inställd, vilket också innebär bild sen hem!! Så ja satt å rita en timme å sen fick jag lov:D wiie!

Hade ju iofs klipptid 10.15 så blev kvar en stund till, men ändå:) Och på tal om klipptid, nu har jag kort hår! Känns ganska gött faktiskt :) Ena sidan är skiiitsnygg, å andra sidan är mindre snygg, men tillsammans ser det jättebra ut:) Får väl se hur länge jag gillar det och innan jag ångrar mig! Haha;)

När vi åkte förbi donken satt ja å kolla ut genom fönstret å de va helvetes mycket bilar! Såg mammas bil bland dom:D haha! Så gick te domus å gick runt å handla med mamma:) Och nu har ja precis komme hem!=) Tänkte laga lite krubb nu, å ikväll blire tacos, fast på Maries vis;) Dvs. svingott! Hejs

// Marie.

aj som fan!

Drog precis i armen i toadörren. Ont som helvete! Lagomt bra sådär te å ha klippmodell om nåra timmar;)

Sitter å väntar på Emmy nu i alla fall. De kommer snart å hämtar mig! Gött å slippa gå te station faktiskt, inte så kul med kyla!

Nu skrev hon så snart är dom här! Tjenixen

// Marie.

snark

Jag är så trött. Vill bara sova! Inte så himla roligt å gå upp 05.15 i morse kan jag ju säga.. Får väl glädjas åt att jag får sova ända te 8 imöra!;) haha..

Hade redovisning på En midsommarnattsdröm idag! 6 st i gruppen, varav vi var 3 st där... DÅLIG STIL. Särskilt med tanke på att jag VET att de hade kunnat vara där, bara att de sket i det.. Jag, emma å miranda va där iaf så stort jävla plus te oss. Vi är ordentliga vi, å gött att vi får bättre betyg och att de andra får dåligt!:):):) Hihihi.. Men ärligt talat så skiter jag fullständigt i hur det går för dom i skolan så;) Lite synd när det drabbar en själv bara! Men men.

Sitter å funderar på å baka kladdkaka... va säger ni? vore väl nö de! Va sugen på det igår med... Hmm, kanske kanske;) Dumt å va onyttig på en måndag dock=/ men vi får se!;)

Nu ska ja snart se på film så hejsan!

// Marie.

fossingmassage

Sitter å tittar på Efterlyst och blir smått ledsen. En gubbe som blev misshandlad av ett gäng i sitt eget hem, när hans fru såg! Hon va tvungen å öppna ett kassaskåp och varje gång hon misslyckades slog dom bara gubben mer och mer.. FYfan va hemskt! Så himla söt va han också, usch!! Vilka jävla idioter det finns!

Idag har jag i alla fall haft praktik :) Roligt! Moster BM va där  å fick klipp+sling av mig! Gött för henne;) Imöra äre min tur! Inte klippning då,men färgning:) Eller ja, förmodligen blire bara utväxten+nyansering, men man vet aldrig med mig!;) haha!Får se va de blir.

Trött som helvete i fötterna med, som vanligt. Borde köpa ett par skor att ha i salongen! Men vet icke vad...Har ju tänkt å inte köpa så mö denna månad så jag för en gångs skull kan ha lite pengar kvar! haha, har ju senaste månaderna bara handlat å handlat å handlat... Finns ju visserligen en del grejjer jag vill ha fortfarande ( har en lista med saker jag vill ha, skönhetsprodukter alltså, som jag stryker ett streck över sakerna jag väl köpt!;) ) haha! Uppdaterar den lite då och då och just nu har jag 11 grejjer på den listan jag suktar efter! Och 3 stycken strykna, haha xDIlla...

Om jag fått pengarna jag skulle fått för 2 vecker sen när jag klippte Dennis familj hade jag kunnat köpa ialla fall 2 saker till och bockat av! Men icke...

För övrigt fick jag reda på en otroligt tråkigt sak idag, men men. Sånt är livet!

// Marie.

fika

Ja va ju på hugget där ett tag, skrev flera inlägg om dan å så! Men icke längre.. Orkar inte. Finns inget å skriva. Kul liv.

Igår vare kulit i skolan iaf, vet precis hur jag får miranda å skratta!;) Haha, inte svårt te skratt den tösa inte! Haha.. Å så stod vi å skrev på albanska på facebook å grejjer, jävlit kul.
Idag va också rätt soft:) Herrklippning! Skitfult, haha! Tur att ingen har sån frisyr längre!!

Klippte även pappsen idag med:) Kul å träffa mina älskade föräldrar ibland med! Saknar dom.

Just nu är det 2 1/2 män på tv!;) Rulit. Ska väl laga käk snart med och kanske paj! Blev sugen när ja å emmy prata om det förut;) Vi ska ju fika på fredag iofs, så får se va de blir med det idag!;) Hihi

Nu ska jag svara på sms å se på tv! Hejs

// Marie.

jöbb

Tjenixen!

Sitter å degar i söffa. Ganska gött faktiskt. Kom hem från jobbet för en timme sen å har inte rört mig ur fläcken;) Precis när ja skulle gå hem kom en buss! " skönt att ja går hem nu då:D" sa ja lite tyket, men fick hoppa in igen, HAHA xD typiskt. Men det gick ju bra, 30 minuter extra är väl inget;)

Har väl varit helt okej dag, jävligt mycket folk som vanligt. Och hatar danskar mer och mer för varje helg! haha, Så inihelvetes tröga. Fyfan, inte långt ifrån ett utbrott där! hahaha.. nej då...

Sen äre melodifestivalen som ja ska se på! Förra lördagen jobba ja ju kväll så missa:( men ikväll så:D trevlit trevlit:)

Åt svingoa snickerskakor igår med som angelica gjort! Hon fyllde ju år igår så hade med snickerskakor som några åt av:D ( jag bland annat, haha! ) bad om receptet å bakade egna igår:D Så jäävla najs;) haha!

Nej, nu ska ja nog lyfta rava från soffan å gå å duscha... Tjenixen!

// Marie.

pizzakväll

Ja här vare jävligt dött. Orkar inte... Ska strax gå te dilans å hämta pizza, mumsigt. fanns ju som vanligt ingen mat när man kom hem, så blir pizza nu! onyttigt, jagvet.. men imöra äre både sats OCH dans! så kan ju tänka som så att jag förbränner det imöra;) haha.. kan ju drömma i alla fall..

Praktik idag med! va ett tag sen. Gött å va tebaka även fast det var ganska drygt idag.. men men!
Är grinig med på att hela jävla Nobelgymnasiet är oorganiserat. Fyfan. Räknade förut också att det är 6 klipplektioner kvar i år. SEX STYCKEN?!?!? Hur fan ska vi kunna lära oss något på det? Så jävla illa... SKulle inte förvåna mig ifall vissa går bort också.... skulle inte bli ett  dugg förvånad...

Jaja, sluta gnäll å ät pizza i stället. ska se på Rosa the movie med. Hejs

// Marie.

ut å eta

Fan va ja börjar störa mig på att folk verkligen hela tiden skriver om att dom ska ut å supa. Samma uppdateringar varje helg! " nu kör vi igen:D" eller "på´t igen!". ( t.ex) å så ibland kommer " å va duktig jag är som är nykter idag:):):)" Inte en jävel bryr sig! Förmodligen tycker dom att dom är så coola som skriver så, men de lite äldre tycker bara det är pinsamt. Hihi.

Skit samma! Igår jobba jag förresten. 17-00! Riiiktigt najs! Kul när man jobbar med bra folk!=) Å när vi inte är så många! 4 st va vi, görnajs:D Hihi!

Idag fyller Helene år så blir te å ut å äta sen. Trevligt. Dock kan jag ju inte påstå att Bella Rosa är så mycket att hurra för, men ändå! Trevligt iaf.

// Marie.

Gratisskor

Bli medlem på gratisskor! Samla poäng å byt in dom mot ett presentkort på Bianco, Din sko, Jerns eller Nilson! Klicka bara på bilden så kommer du dit!=)



// Marie.

dagens make

Tjusig!

Fick hem min nya palett igår! den matta=) Så testade den nyss å gjorde en lila make!

Anledningen till att det blev lila idag va för att ja skulle va lite tjusig å matcha tungan!;) Tog även lila örhängen å allt, så tjusigt så! Haha! Och ja, paletten va lika bra som sina systrar! Och otroligt snygga färger! Nöjd som tusan, hihi. Bara metal mania kvar så har ja alla! Wiho!

// Marie.

tävling!

Nu var det ett tag sen Linda hade en tävling på sin blogg, men nu är hon igång igen! Självklart har jag vare inne å läsa bloggen flera gånger om dagen ändå, men nu känns det lite extra kul med en tävling!=) Denna gången kan man vinna ett set från Macadamia natural oil!! Hårvårdsprodukter för den som inte vet=)

Jag har ju de senaste åren enbart använt produkter från frisör, men har hört så otroligt mycket bra om detta så vore roligt att få testa! Är just nu i behov av balsam!! Så vore kul om man vann!! Jag tänker i alla fall tävla, gör det du med? :)

Smastadsprinsessan.se   ! ( Länk finns i högerspalten, eftersom jag inte kan länka här ifrån! haha )

// Marie.

Fina fransar

Finally klar med dessa papper från jobbet. Fick igår höra " kom imorgon så gör vi frågorna", typ! Är ju en del papper å har ju vare upptagen idag.. Men de gick att bra, blev en del diskussion å så i stället;) Å nu är dom klara! Göttit. Funderar bara på om ja ska göra uppgiften vi fick i stilanalysen, eller om ja ska ta den imöra... Lutar mot imöra, för är jävligt seg nu! Men när den är klar, DÅ är allt arbete klart! Jisses, har väl inte haft så här mycket på en å samma gång på flera år?! ( man blir seg av å börja om en klass då man inte har så mö lektioner;).

Va ju i alla fall på susie picant förut! Mycket trevligt. Nu har jag fina, svarta, böjda fransar och nyplockade färgade bryn! Niiice. Jag hatar ju å ligga å blunda när jag måste, så trodde jag skulle bli galen och frustrerad, men jag klara mig rätt bra! Hihi.

Va in på Duvan innan också å din sko.. Såg reaborden "final sale" vilket slutade med ett par skosingar med hem:D 99 spänn, som hittat! Hihi.

Nu är jag trött som fan å ska fortsätta glassa. tja!

// Marie.

ögonfransböjning och lite annat smått och gott idag!

Varför är det så att när man väl är ledig och i princip får sova hur länge som helst, ja då vaknar man skittidigt?
Gjort det både igår och idag och det är inte kul! Man vill ju kunna sova ut ibland med:( Får hoppas på att jag gör det imöra!;)

Idag ska jag i alla fall till Suzie picant! Ska göra ögonfransböjning+färgning och ögonbrynsfärgning+plockning. Ska bli göööttt! Så himla skönt å slippe börja fransarna varje gång man sminkar sig:) hihi! Ser dock inte fram emot att gå till bussen i detta fruktansvärda blåsoväder!!!

Blåser som helvete ute!! Kommer väl ramla ner i älven eller nåt, haha! Nej då. Hoppas jag överlever;)

Höres senare!

// Marie.

utebliven palett?

Nu under kvällen har jag agerat frisör och gjort 4 klippningar! På 2 timmar!! Helt okej om man får säga så!:) Nu tänkte jag bara slappa men så bestämde vi att ja ska te jobbet imöra när ja kommer hem från Suzie Picant, för att göra en grej;P Vet inte riktigt vad det heter, men ska svara på lite frågor så ja blir verifierad i kassan xD Så istället för å glassa ikväll blire te å läsa igenom alla papper! Inte så kul... Men men!

Börjar bli riktigt less på min beställning med.. Beställde ju ytterligare en 88-palett i TORSDAGS och fortfarande inte fått den... Skrev och frågade förut vad som hänt men fick som svar att de inte kan påverka leveransen mer när de skickat iväg varan.. Hoppas den kommer imöra iaf!
Såg även av Linda att eleven nu fått in den nya 120-paletten! Kul, men kosmetikan har ju haft den ett tag redan:) Så "helt sprillans ny" som hon skrev, är den ju inte:) Inte för mig iaf, som sett den innan! Haha:)

Nej ni, nu blire te å kika på några bloggar å sen läsa lite papper;) så tjenixen!

// Marie.

så störande!

Åh, blir galen! 8 tidningar och endast 3 st ( vår inräknad ) innehåller allt som behövs för att göra arbetet?!?!?! SÅ HIMLA STÖRANDE. Hade börjat på vg-delen där man ska sammanfatta en av de andra tidningarna och hade börjat på 20-talet. Hade tittat igenom innan och hittat " kläder, frisyrer, möbler, byggnader och hantverkstekniker" å tänkte att då finns ju allt, så jag börjar!! Men så visade det sig att möbler fanns ju inte direkt:S fattade ärligt talat INGET om det.. Det var sammanslaget med byggnader så allt vart helt knepigt!! Fick ta bort allt jag skreve å kolla igenom tidningarna IGEN. 1900-1919 och 1940 verkar ha med allt, men ska läsa igenom dom nu innan så jag ser vilken som blir bäst!!
Åh, störande! Men men!

// Marie.

hiss och diss!



Uggs. Kan vara de fulaste skorna ever! Kommer aldrig att pryda min fot!





Min söta vårskor:D Längtar tills ja börjar använda dom! Dock är färgen bra mycket snyggare irl!



// Marie.


Här håller alla på FBK!

2-0. Jag säger då det. Luleå kan inte slå färjestad hemma! De senaste matcherna har fbk vunnit med 3-0 över lule, men nu blev det bara 2-0! Synd. Va ju lite tradition, hehe.
"Solen skiner över Karlstad, Luleå kan inte vinna" sjöng klacken. Amazing!

Bra match. Kul kväll. Nöjd Marie.

Här håller alla på FBK!

// Marie.

hockey!

Riktigt gött att det inte blev lång skoldag! Hade inte vare kul å gå ut å äta själv å kika i karlstad nu känner ja... Så va gött å komma hem innan hockeyn! Även fast det bara är några timmar så äre gött:)
Sitter å skrattar å stör mig på att så gott som ALLA i klassen skriver att dom tar helg nu, fast på sina olika vis.. Kul, med tanke på att vi har en hemtenta kvar å göra! Så riktigt helg kan man väl inte säga att det är?;) Haha! Mog1.

Nej, nu ska ja kika runt lite på internet innan ja börjar med krubbet! tjenixen.

// Marie.


RSS 2.0