soppmåltid

Sitter å tittar på top model nu. Gillade inte det programmet förut men nu älskar jag det!:D Tycker det är underhållande, haha:)
Har även köpt lite olika soppor idag också å ska precis testa varma koppen för första gången:O Hoppas det är gött! haha.

Har ju nyårslöfte å gå ner i vikt! -13 kilo. Fast -8 kilo är också bra! Så når jag bara dit så är ja nöjd sen, även fast ja vill ner 5 till sen:) haha! Har bestämt mig för å köra på gamla hederliga kaloriräknardieten. Ingen idé med LCHF som jag testade, blev ju äcklad till slut. Inte pga av själva maten, utan av frukosten! Blev ju ägg ägg ägg och ägg varenda dag typ... Inte gott efter ett tag, haha. Men effektivt vare iaf=) men nu kör vi på denna i stället, lättare så tycker jag. Och bra då att jag såg att sopporna va ganska kalorisnåla:D hehe!

Börjar inte löftet förrän på lördag på riktigt! Så än kan ja götta mig;) Om de vore så lätt... Vilket det inte är, haha! Eftersom jag har något i munnen som är ivägen nu:) Kan därför inte äta vanlig mat, det tar lång tid, är jobbigt å svårt! haha.

Har aldrig riktigt gillat soppa, men den ja åte hittills, champinjonsoppa, va god:D Hoppas det finns fler goa=)

Nu ska ja att fortsätta kolla tv å få i mig lite mat;) ha de!

// Marie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0