Nu är det uppe på väggen, äntligen!

Nu har jag finally fått upp allting. Min egensydda skumgummidyna att fästa örhängena på fick jag efter låång tid äntligen upp. Som jag skrev i tidigare inlägget så är väggen så jävla hård så det är svårt att få in dem. Använde till och med hammare men de jävlarna vek sig hela tiden! Fick slänga närmare 20 häftstift pga det. JÄVLIGT irriterande. Men nu så!:D

Satte upp nästan varenda örhängen jag har och är nu riktigt nöjd!:) Finns några små örhängen som ligger kvar i nattduksbordet, men skit samma:) Upp kom det och bra blev det:D

Övre hyllan fick också prydas av mina parfymer och nagellack:) Även hudkräm,hårspray, glansspray och en leave in-inpackning fick pryda min skitsnygga hylla! Dock är det fortfarande jävligt fullt i badrumsskåpet med hår och hudprodukter, men de får stå kvar:)

Jag hade ju tänkt att D också skulle få ha sina parfymer och märkesdeodoranter uppe på hyllan, men jag vettefan nu.... Det blev rätt trångt med mina saker, HAHA. Oschysst... Nej men jag når ju knappt upp så måste ju ställa mina saker där jag kommer åt dom, så han får i så fall den sämsta platsen och vet inte om han är beredd att ta den och vara försiktig varje gång han ska ha någon av sina saker, så han inte har ner mina saker, haha :) Får prata med honom om detta och se ifall hans ska stå kvar där de redan står eller om jag ska göra plats åt honom:) Det löser sig nog!

Nu ska jag snart gå och sova, är faktiskt trött och ska upp och jobba 11.45! så GOD NATT.

// Marie.

Tjusigt va?:D Måste ändå säga att örhängen är så jääävla mycket snyggare irl. Färgerna och formerna syns inte så bra på bild märkte jag! Men kan ju sammanfatta att den färgglada sidan är till vänster och det mer diskreta till höger:D Julörhängena längst ner till vänster med... Så najs!
Dock hade jag velat ha ett "riktigt" smyckesskåp, men detta duger.Inte så fint med gliporna däremot. MEN MEN! SKit samma, örhängen har kommit upp på väggen i alla fall och det är huvudsaken. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0