lasse stefanz

Jaha. Då var ytterligare en jobbhelg avslutad. Jävligt gött! Vare riktigt möe folk idag å som vanligt när det är stresigt, blir mååånga griniga och egoistiska. JOBBIGT. Men men!

Igår kväll va Lasse Stefanz på medis å ja å Emma va där! Det var roligt, hihi. Många gubbar som bjöd upp till dans! haha! Och 2 gubbar på slutet... Emma va ute så stod själv å vänta på henne så kom det fram en gubbe å sa att ja va så himla snygg, haha! Å efter han kom en till gubbe å sa typ samma, fast 1000 fler gånger typ... hahha! Så himla kul. Jag bara stod å skratta ja. Men snällt av dom:)

På tal om inget, så har jag ju en hel del twix å snickers kvar å sälja... Närmare bestämt 38 påsar! Så om det är någon där ute som läser detta som är sugen så HÖR AV ER!!! Skulle bli himla glad så ja slipper pröjsa nästan 1000 spänn själv för godis liksom.. Men men!

Och på tal om inget igen, så fick ja mail från eleven häromdan där det stod att de skulle börja med en recensiontävling. Man ska recensera någon produkt från eleven och den bästa recensionen varje vecka vinner presentcheck på 100 kr hos eleven! Tävlingen startade denna veckan och såg i morse att jag var först ut å vinna=) Wiiie=) hehe! kul.

Nu ska ja kika runt lite på internet så tjaa:)

// Marie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0